Tabere 2018


 

TABĂRA EMOȚIILOR PENTRU COPII

Tabăra verde pentru copii liberi și puternici

 

De ce organizăm această vacanță?

Vrem să știi că profitul generat de această tabără va fi direcționat programelor educaționale din cadrul Centrului Educational Scoala de Excelenta Kristopher.  De activități vor beneficia copiii abandonati, asistenta maternala. Vrem să le facem o bucurie a cunoașterii prin afecțiune, pentru că ei au fost privați de dragostea maternă, de la naștere, iar unii dintre ei sclipesc: unii dansează, alții pictează, sunt buni matematicieni.

Siguranta maxima

Siguranta copiilor dumneavoastra este pe primul plan.

Regulamentul taberei si toata organizarea este gandita sa ofere copiilor protectie maxima. Pensiunea este izolata, ingradita cu gard. In cadrul regulamentului prima regula este sa nu iasa din curte. Incurajam copiii sa-si lase tabletele si telefoanele acasa! Avem o experienta de 15 de tabere organizate, mai mult de 800 de participanti.

Dedicare si pasiune

Ne place domeniul, ne plac copiii, facem cu drag ceea ce facem. Suntem echipa formata din parinti, specialisti care lucreaza in gradinita si scoala, programe de dezvoltare emotionala.

Lucrul cu copiii presupune daruire si rabdare si noi le avem

Sa recunoastem un lucru care ne diferentiaza de alti formatori: suntem copii!

Combinam utilul cu placutul

Multe studii arata ca in perioada vacantei copiii se relaxeaza mental si asta ii  afecteaza pe termen lung. Taberele noastre includ 2 ore de training dimineata si cel putin o ora de aplicatii seara. Antrenam copiii in ceea ce priveste invatarea alternativa in gifted education si ii pregatim pentru motivatia scolara, rezolvarea creativa de probleme. La sfarsitul programului, copiii pot evada în lectură la biblioteca pensiunii, iar cei mici vor beneficia de un spațiu special de joacă.

Suntem singurii din tara cu tabere de mediu si dezvoltare emotionala

Taberele sunt o buna ocazie sa invatam in cadrul naturii printr-un program gandit ca o imersiune intr-o alta lume in care sa ne bucuram de vara, de natura si de tehnici de invatare de ultima ora. Este stiut faptul ca cei mici invata de 5 ori mai repede decat adultii asa ca in 6 zile se vad rezultate.

 

Activitati interactive si educationale

In cadrul taberelor organizam activitati dinamice menite sa le creasca stima de sine si sa-i ajute in a-si atinge mai usor scopurile. Exemplu: – sedinte foto personalizate, filme educative, aplicatii, ateliere artistice, jocuri educative, training-uri, gimnastica de dimineata, de seara.

Personalizare

In cadrul taberelor impartim copiii pe grupe de cate maxim 10, fiecare grupa antrenandu-se cu un trainer dedicat care poate acorda atentie fiecarui copil.

Astfel avem 4 traineri si 2 asistenti in fiecare tabara ( in functie de numarul de participanti):)

Feedback in timp real

La sfarsitul fiecarei zile uploadam fotografiile din ziua respectiva pe contul de Facebook Asociatiei Gifted Center Kristopher.  Parintii ( sau parintii parintilor) pot suna oricand trainerii sau organizatorii pentru pareri, sfaturi, etc. La inceputul fiecarei zile copiii ies in fata celorlalti si spun cum a fost ziua trecuta, ce le-a placut, cum au dormit si daca vor sa schimbe ceva

 

 

Costuri valabile până în luna martie: 

1200 lei/copil

2400 lei/părinte+copil

1800 /copil dacă ești înscris cu frățior sau prieten

Costuri valabile începând cu 1 martie: 

1550 lei/copil

3000  lei/părinte+copil

2890 /copil dacă ești înscris cu frățior sau prieten

Detalii plată: Tabără Kristopher ( 380 lei/persoană)

ASOCIAȚIA GIFTED CENTER KRISTOPHER

RO91RNCB0753154996880001

SWIFT:RNCBROBU, deschis la Sucursala BCR

 

Vitan, Bucureşti, sector 3, Şoseaua Mihai Bravu, nr. 325, la parter)

Cazarea: Pensiunea Belvedere, Corbeni – jud. Argeș
Rezervarea se face prin plată ( cu avans de 380 lei/per participant, cu semnarea contractului. Participanții din seriile anterioare au reducere de 10%).

Dacă ți-ai rezervat locul te rugăm să respecți înțelegerea cu organizatorii de a-ți câștiga locul prin plata avansului în cel puțin 24 de h.

Având în vedere că tabăra este non-profit, dedicată strângerii de fonduri pentru programul BURSE pentru VIITOR, profitul taberei va fi repartizată cheltuielilor pentru programele de responsabilitate socială și burse pentru copiii dotați din sistemul de protecție și asistență maternală. Reguli de bun simț pe care vă rugăm să le respectați la REZERVARE!

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica prețurile în lunile: martie, mai și iunie cu cel puțin 20 %.

 

Atelierele „Muzica și improvizație instrumentală”
ateliere distractive de cultură muzicală

Ateliere psihodramă, dezvoltare personală și coregrafie în natură
atelier de exerciții practice de umor, teatru și film în natură

Ateliere:

  • Ora de experimente” – curs de experimente, cum cultivăm sensibilitatea față de natură și cum o vedem cu ajutorul instrumentelor microscopice.
  • Ora de arte curs de cunoaștere și autocunoaștere prin arte plastice și meșteșug tradițional.
  • Copiii liberi și puternici – curs de dezvoltare emotionala, castigarea independentei, a deciziilor corecte, leadership autentic, dezvoltarea unui limbaj emotional echilibrat
  • Cluburile de lectură și proiecție de film” – lectură și film, cu discuții ulterioare de grup, pentru înțelegerea profundă a mesajelor și poveștilor.
  • Jocuri de echipă, exerciții, pe teme de psihodrama dedicate copiilor in vederea cultivarii sensibilitatii, armoniei, intelegerea relatiei natura-potential, frumos, bine si adevarat
  • Ateliere de științe:  accesibil prin descoperirea naturii prin metode mult mai accesibile dar cu instrumente reale din viata lor si specifica domeniului de interes/pasiuni

PENTRU CINE ESTE ACEASTĂ TABĂRĂ

Pentru copilul tău este această tabără. Părintele care însoțește copilul în tabără va putea opta pentru un pachet educațional pentru adulți și/sau poate participa alături de copil.  Pentru aceste lucruri vom antrena intensiv, timp de 1 săptămână, toți copiii din tabără.

pentru orice copil cu vârstă cuprinsă între 4-14  ani

nu este obligatorie participarea parintelui in tabara

pentru acei părinți care vor să-și cultive inteligența parentală

 CE PRIMEȘTI?

copilul tău se distrează 6  zile, descopera lucruri noi, dezvolta prietenii autentice cu copii de varsta lor, leaga relatii mentor-discipol,  capătă abilități noi

ședință cu părinții, înainte de tabără

pentru a răspunde tuturor întrebărilor tale, vom face o ședință cu aproximativ doua saptamani, dupa achitarea integrala a taberei,  înainte de inceperea programului.

pe tot parcursul taberei, vei primi poze, filmări și alte informări legate de activitatea copiilor în tabără, intr-un grup dedicat parintilor inscrisi, cu maxima protectie a identitatii copilului cat si a participantului adult

după tabără vor fi trei sesiuni de follow-up, în care ne vom întâlni pentru dezvoltarea atelierelor de continuitate, intalnire cu copiii din tabara, samd.

În prețul taberei intră, pe lângă cele enumerate mai sus, masa (3 mese pe zi cu alimente locale, din gospodăriile oamenilor), cazarea, materialele pentru cursuri atelierele. Nu intră în preț: tricoul personalizat pentru copil,  excursiile din împrejurimi. Transportul asigurăm contracost la cerere

Persoană de contact: Lajos Kristof ( 0756.355.047, lajos.kristof@gmail.com)

 

 

  

 

 

Reclame