Florian, un îngeraș cu o minte sclipitoare are nevoie de ajutorul vostru!


 

Tu îl poți ajuta să devină ceea ce este: un copil cu o minte sclipitoare, dornic de viață și iubitor de oameni! În el poți găsi cea mai sinceră și deschisă prietenie. Așa l-am cunoscut acum trei ani pe micuțul erou: Florian!

Cu ajutorul tău vom putea să ne bucurăm de calitățile lui Florian, iar lumea va câştiga un copil minunat, genial, va câștiga un omuleț fantastic.

Cu sprijinul tău, drag prieten cu suflet ce-i poți reda dreptul la independență, micuţul geniu are acum şansa de a deveni tot ceea ce poate fi, se va bucura de o viață liberă, neîngrădită de diagnosticele sale, autism, epilepsie, sindrom hiperkinetic.

Florian, minunea de copil de 8 anișori a venit pe lume cu o povară grea, cu o poveste incredibilă de viață. Avea cinci ani când l-am întâlnit în taberele noastre. Plin de viață, muzical, visător, iubitor de oameni și natură, micuțul se lutpă cu două lumi pe care noi cu greu le putem înțelege: o minte sclipitoare, diagnosticat însă cu Autism, Epilepsie, Sindrom Hiperkinetic. Am avut șansa să-i fiu mentor timp de șapte zile.

În Florian am descoperit potențialul uriaș de a descoperi lume: el cântă, recită, învață cu ușurință limbi străine și e pasionat de lumea poveștilor. Dotat de la Dumnezeu cu multă iubire, micuțul a intrat în povestea noastră ca un dar divin, însă asta n-a fost de ajuns, căci problemele  de sănătate  cu care se confruntă sunt o parte din luptele pe care trebuie să le îndure. Un suflet mare într-un corp de înger își spune singur povestea din care noi am putea învăța câte ceva.

Dacă vrei să descoperi o parte din viața lui Florian, poți accesa pagina lui personală, realizată de Anca, mama lui:

https://www.facebook.com/pg/FlorianDinCosmopolis/photos/?ref=page_internal

Florian s-a născut cu un dar special: un scaner valoros de a simți sufletele oamenilor, e omulețul care spune povești din prima privire matură, veselă, cea a unui copil gingaș și fragil care împarte viața și drumurile la terapeuți, spital și școală. E o luptă prea dură pentru micuț.  De ce trebuie să primească un copil atât de bun astfel de lecții de oameni mari?

“Când ești curajos, atingi trepte spre culmi, privești senin în zare, fără frică, deși nu ți-e ușor, însă nu te lași, simți că poți, că vei fi bine într-o zi. Florian, o voință de fier, un viteaz, un luptător, vrea mereu să ne-arate că este la înălțime!” – relatează Anca, mama băiețelului, după prima serbare.

După a treia vizită la clinica din Bari, unde a făcut analize medicale pentru identificarea unor bacterii și viruși, teste genetice si de toxicologie, deoarece Dr Antonucci, un medic extraordinar, a înțeles că Little Florian are în corp un proces inflamatoriu, un grad ridicat de toxicitate, iar sistemul său gastro intestinal este afectat. Astfel, am descoperit că Florian are un virus periculos, citomegalovirus, care poate face ravagii.

I s-a întâmplat deja lui Florian cu câteva săptămâni în urmă, trecând ca un adevărat luptător prin momente critice, de deshidratare, diaree, leșin. Dr Antonucci i-a prescris un tratament care l-a ajutat sa depășească cu bine si acest dificil episod. In plus, i-a conceput un protocol personalizat de chelare a metalelor grele, deoarece în urma „Provocative Test” i s-au depistat valori extrem de crescute la Plumb și la Gadoliniu.

Florian a făcut cinci chelari până în acest moment și mai are încă șapte, însă este obligatorie deplasarea în următoarele luni, la clinica din Bari pentru efectuarea lor.

De aceea, oameni buni, vă rugam sa îl sprijiniți în continuare pe Florian, inclusiv prin modalitatea unor sponsorizări, deoarece pana la 31 decembrie 2018, agentii economici pot directiona 20% din impozitul pe profit sau 5 la mie din cifra de afaceri, către un ONG.

Atașam mai jos facturi, rezultatele analizelor, medicamente, diete.

Totodată, atașam un model de contract de sponsorizare, iar pentru orice detalii ne puteti contacta la anca.firu@gmail.com sau la 0721000009.  Vă mulțumim plini de recunoștință!

 

Reclame