De Crăciun, copiii pictează lumea împreună


Expoziția ce va avea loc în clinicile Junior&Family Dental Center conține lucrări de artă donate în favoarea înfiinţării primelor Centre de Mentorat în Educația Talentelor din Iași și București.

Lucrările au fost donate de pictorul Oana Pînzariu din București și de micuți artişti din Iași, elevi în clasa a IV-a A de la Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu“, clasa a IV-a B la Școala Gimnazială „G. Călinescu“ și clasa a VI-a D la Colegiul „Mihai Eminescu“.

Cumpărând o lucrare devii donator și, totodată, fondator al Centrului. Este o ocazie unică să te implici activ pentru o cauza nobilă, iar numele tău va fi trecut în lista FONDATORILOR.

Expoziţia va fi prezentată în mod oficial publicului pe data de 17 Decembrie la Clinica Junior&Family Păcurari din Iași și pe data de 19 Decembrie la Clinica Junior&Family din București, de către micuții artiști, coordonatorii lor și profesioniști în artă contemporană.

Această expoziție contribuie cu arta copiilor la o campanie pe care organizația Gifted Center Kristopher, alături de partenerii săi o realizează pentru strângerea fondurilor necesare înființării primului Centru de Mentorat pentru Educația Talentelor.

Cine sunt ei?

Sunt ființe de lumină pentru că răspândesc prin munca lor inspirație, credință în efortul lor creator, dorința de a face bine în lume și iubire. Au aspirații mereu mai înalte. Participă la o lucrare interioară, neîntreruptă, de a se dezvolta și a înainta în cunoaștere. Ei sunt învățăcei, dar în curând maeștri. Copiii sunt dăruiți cu talent și har, însă se află permanent în pericolul de eșua. Din acest motiv, noi existăm pentru a-i ajuta și, la rândul nostru, avem nevoie de ajutorul tău!

Organizatori:
Asociația Gifted Center Kristopher
Junior&Family Dental Center
Sponsori:
Drăghici Dental Tehnica Dentara
AVISSO
Parteneri:
Live Iași
Enkindle Digital Marketing & Design (Cluj)
Zâna Scutecel (blogger)

Reclame