Atelierul de fapte bune – pictăm lumea împreună!


 

Ești talentat sau pasionat de pictură și vrei să petreci timp de calitate cu prietenii tăi sau chiar cu părinții/rudele tale? Dacă ești copil, artist plastic, ești creativ, pasionat de artă, te invităm la atelierul cu participare gratuită de fapte bune – să pictăm lumea împreună – un concept după inspirația unei mămici a doi pitici talentați Zâna Scutecel ( blogger)!

Unde  are loc atelierul de pictură și în ce perioade?

Începând din 10 noiembrie ( sâmbătă) ne găsești la Sarida Kids Club, în București, sectorul 4, cu frecvența în fiecare sâmbătă, între orele 11 și 13

Cum te poți înscrie?

Ai întrebări? Te putem ajuta cu mai multe informații? Te rog să ne transmiți datele tale de contact iar noi vom răspunde imediat, la adresa de email lajos.kristof@gmail.com sau un sms la 0756.355.047 ( Whatsup). Îți scrie care sunt condițiile de participare, orarul și zilele în care te vom programa.

Rezultatul?

Lucrările artistice vor fi expuse la clinicile Junior Dental Familly, începând cu 1 decembrie, urmând ca în preajma sărbătorilor de iarnă ( vă ținem la curent cu data pe care o vom fixa) să aibă loc o licitație! Ce vei câștiga?

Un certificat în care vei fi recunoscut ca membru fondator al Centrului Național de Mentorat în Educația Talentelor, ce urmează să-l înființăm cu ajutorul donațiilor voastre!

 

 

Reclame