Minţi strălucite abandonate în orfelinate! I-am găsit! Hai să-I ajutăm!


 

I-am găsit în tabăra de excelenţă şi vrem să-I susţinem în continuare! Ajutaţi-ne să-I susţinem să nu se abandoneze! Nu vrem să-i dezamăgim!

Campania Minţi strălucite abandonate în orfelinat pregăteşte un serial de 10 poveşti. I-am găsit în tabăra de excelenţă. Duminică este ultima zi în care vom afla care sunt proiectele lor de viitor în care vrem să ne implicăm în cadrul unei Şcoli de Excelenţă, un program permanent care să-I ajute să-şi găsească misiunea în viaţă, să-şi dezvolte abilităţile şi pasiunile, ca ei să nu se abandoneze.

Donează şi dă mai departe! https://kristoflajos.com/doneaza/

Poveştile lor sunt o lecţie de viaţă pentru orice părinte chiar şi copil! Vă aşteptăm alături de noi să-I susţineţi. Timp de un an, 20 de micuţi cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani  vor beneficia în continuare de programe specializate, precum mentorat individualizat, în funcţie de abilităţile lor, îmbogăţire şi accelerare pe domeniile lor de pasiuni, asistenţă psihologică şi socială. Toate aceste programe ce se vor derula timp de un an valorează 25.000 de euro. O sumă modică ce s-ar putea strânge în două luni. Suntem convinşi ca echipă, cei care am lucrat alături de aceşti micuţi, că visele lor vor deveni realitate.

 

Sunt copii care vin pe lume cu greutăţi, alţii au primit de la naştere cele mai dure lovituri de la viaţă. Şi-au deschis ochii în lumea noastră fără să se aştepte că iubirea şi căldura unei case le vor lipsi din viaţă.

Am străbătut orfelinatele României şi-am dat de urmele unor minţi strălucite. Abandonaţi în orfelinate de mici, copiii despre care vorbim sunt rarisimi, talentaţi, sensibili, înzestraţi cu o sete de cunoaştere, micuţii geniali au povestea lor. Unii dintre ei visează să salveze animale, alţii vor să salveze copiii. Fiindcă viaţa lor plină de lovituri şi traume i-au transformat în oameni buni

Tu crezi că-i putem ajuta? Noi nu vrem să-i dezamăgim! Avem încredere în viitorul lor! Ajută şi tu!

 

Reclame