Astăzi este despre voi! Poveștile emoționante ale copiilor geniali, abandonați de părinți


La ora 16 fix dăm startul primei zile. Tabăra de excelență dedicată micuților abandonați, a copiilor proveniți din sărăcie, acolo unde autoritățile trec mai greu cu ochii și  palma piciorului. Poate din ignoranță sau prea mult stres, poate din prea multe griji pentru alte domenii precum justiția… socială. Într-un stat paralel în care bătăliile se opresc pentru scena puterii, mai puțin pentru inimile acestor copii. Voi le auziți cum bat?

Inima noastră bate deja mult mai puternic. Sentimentul că poate-ar trebui să facem mai mult îl trăiți și voi, nu-i așa?

Fiindcă vrem să găsim în voi un sprijin. Să-i susținem mai departe!

Ne desparte 25.000 euro/an să le oferim un program avansat de mentorat și educație diferențiată.

Colegii mei au avut un somn plin de emoții. La 2 noaptea, Raluca își construise planuri mărețe pentru întâlnirea magică. Energică, plină de entuziasm, creativă și extrem de sensibilă va lucra cu cei mici. De la storytelling, teatru de păpuși până la arte plastice, alături de Irina Fleischer ( mama unor băieței înzestrați) și Irina, mama unei fetițe prodigy de cinci anișori, o elevă de-a mea din grădiniță.

Împreună cu Vlad și Elena, veteranii echipei pregătesc ateliere de teatru, muzică, biologie aplicată în natură ( ustensilele vin din Italia, comandate pe Amazon de o prietenă dragă, tot părinte).

Cât despre mine cred că trăiesc cea mai importantă lecție din viață. Întoarcerea în copilăria trecutului, încercând să vindec ceea ce nu am reușit la sistemul care, astăzi cu pași mărunți și-a deschis ochii cu alți ochi. Pentru o lume mai bună pentru ea.

E sistemul de asistență socială care o ia de la zero în fiecare zi. Pentru ei, pentru poveștile lor, pregătindu-se în fiecare zi pentru viața și viitorul lor.

Pentru noi, echipa Gifted Center Kristopher, e primul sărut de răsărit pe care-l prindem pentru prima oară. L-am prins pe Dumnezeu de mână. Ăsta e adevărul pe care-l grăim. E prima lumină în care- tragem cu noi pe micuți. Să-i prindem de mână, ajutându-i să meargă spre ea. Să nu se abandoneze.

Pentru asta am pregătit o serie de surprize în care vă puteți apuca să strângeți prietenii cu suflet mare. Avem eroi a campaniei. Avem și o zână. Veți avea ocazia să-i citiți poveștile.

Dacă am reușit să atrag atenția, rămâneți alături de noi!

Reclame