Cele 7 talente care vor conduce copiii spre succes în viitor!


De-a lungul anilor de mentorat la copii, mi-am dat seama că cea mai importantă resursă de investiție în personalitatea acestora este identificarea emoțională și recuperarea abilităților. Fie că vorbim de arta oratoriei, teatru, dans sau inventică. Un copil are nevoie să-și descopere singur aspirațiile cu ajutorul unor instrumente educaționale inovative care să-l pună în fața unor experimente. Desigur, nu toți vor alege să danseze în paralel cu sportul, însă alții vor dori, cum sunt fetele, după balet să urmeze cursuri de jazz sau pop-dance.

 

Uneori ne îndreptăm atenția asupra măsurătorilor tradiționale ale talentelor și succesului – notele înalte, participarea la sport, competițiile câștigătoare – încât putem uita că copiii noștri posedă deja un număr de cadouri și talente naturale. Talente care îi vor ajuta să reușească nu numai în lumea academică și în lumea viitoare a muncii, ci și în viața generală.

 

Este foarte important să acordați atenție abilităților naturale ale copiilor dvs., precum și altor repere educaționale, astfel încât acestea să se simtă susținute în toate domeniile vieții lor. Și știu că sunt o persoană în creștere cu multe căi de a avea succes – nu doar prin clasele de la școală.

Șapte talente naturale pe care probabil nu le cunoști copilul tău posedă

Deci, care sunt darurile și talentele naturale ale copiilor de vârstă mică pe care le puteți dezvolta pentru a-și susține creșterea personală acum și pentru viitorul lor? Sunt șapte dintre ele.

 

1) Adaptabilitatea

Într-o lume în continuă schimbare și ritm rapid, adaptabilitatea este un talent vital pentru dezvoltarea și dezvoltarea copiilor. Nu trebuie neapărat să fie vorba de a face față adversității, ci de a-i ajuta să înțeleagă bine că lucrurile se schimbă uneori neașteptat și că este important să continuăm să lucrăm la cele mai bune abilități indiferent de ele.

 

2) Perseverența

Uneori, lucrurile nu merg așa cum planificăm și este important să nu lăsăm aceste lucruri să ne împiedice să ne atingem obiectivele. Copiii au tendința să se întoarcă repede de la eșecuri și acesta este un cadou natural cu adevărat pozitiv al lor. Continuarea de a învăța copiii să îmbrățișeze obstacolele ca oportunități de creștere și dezvoltare îi ajută să-și construiască mentalitatea perseverenței pentru a-și continua viața și munca.

3) Onestitate

Copiii sunt, în mod firesc, cinstiți și deschisi cu modul în care se angajează cu lumea, dar la un moment dat ei pot începe să piardă acest lucru – posibil datorită unei teama de eșec.  Continuă să încurajezi copiii să fie cinstiți în moduri proactive, îi vor ajuta să construiască abilitățile pozitive de comunicare în jurul eforturilor și abilităților pe care le caută angajatorii.

4) Entuziasm

Cineva care poate vorbi pozitiv despre ei înșiși, de ce doresc să facă ceva și care este încântat să facă lucruri noi și să facă noi provocări întotdeauna iese în evidență de mulțime. Copiii sunt în mod firesc entuziasmați de cele mai multe lucruri, așa că continuați să încurajați acest lucru, mai ales când vine vorba de adoptarea unor noi situații.

 

5) Interese

Interesul, întrebările și opiniile pozitive intră sub această umbrelă – și este un alt cadou natural pe care îl au cei mai mulți copii! Prin încurajarea copiilor să fie curioși, îi ajută și ei să își dezvolte abilitățile de comunicare și încrederea în schimbul de idei – toate lucrurile pe care angajatorii le iubesc!

 

6) Lucrul în echipă ( cooperarea pe abilități)

Copiii se angajează unul pe celălalt, învață unul pe celălalt și se sprijină reciproc. Munca în echipă este ceva care vine destul de natural pentru copii și este ușor de încurajat – prin proiecte de echipă, sporturi de echipă sau doar cultivarea dorinței lor naturale de a lucra cu colegii lor colegi.

7) Antreprenoriatul

Copiii au creativitate și idei înnăscute pe care le place să lucreze – prin joc sau prin alte activități creative. Credeți sau nu acest lucru se poate dezvolta cu ușurință în abilități antreprenoriale și încurajându-i să-și urmărească ideile și să-i pună întrebări (gândiți-vă „de ce”, „ce” și „cum” întrebări.

 

Dacă vrei să lucrăm împreună pentru creșterea abilităților copilului tău, te invit să pătrundem în lumea mentoratului individualizat. Merită J

Reclame