Școala de Excelență Kristopher, programul inspirat din inima bogată a unui tânăr!


 

Proiectul se adresează copiilor ( 4-12 ani) și părinților! De ce îi spun școală de excelență? Fiindcă toate programele pe care noi le pregătim cu echipa sunt exclusive și necesită eforturi umane ieșite din comun: pasiune, talent și abordare educațională altfel. Practic, micuții vor beneficia de mentorat specializat și educație diferențiată. Un specialist se va ocupa de maxim doi copii pe care îi va antrena în direcția pasiunilor pe care le descoperă. Educația socială și emoțională sunt lucrurile pe care le punem în ramura importantă a programelor de structură. Îmbogățirea/enrichmentul va fi realizat în funcție de talentele pe care micuții le descoperă la activitățile de dezvoltare emoțională sub forma unor întâlniri de socializare.

Dar cum decurge o zi la centrul educațional Școala de Excelență Kristopher?

Dimineața, micuții de grădiniță au o întâlnire importantă cu mentorii. Întâlnirea este individuală timp de o oră în care prichindeii au momentul important de transfer de încredere și raportare de la părinte la mentor-profesor. Vor ieși în natură, vor face exerciții de relaxare fizică prin muzică, vor avea poveștile lor despre activitățile de acasă și planurile pentru ziua pe care urmează să o aibă în grup.

Suntem atenți în special la natura dezvoltării vocabularului emoțional. Fiecare micuț va împărți cadouri: hand-made, îmbrățișări și alte lucruri care îl face fericit pe micuț. Aici e importantă relația noastră cu familia extinsă sau cu tutorele legal.

Ținutele create de concurentele „Bravo, ai stil! All Stars” vor face fericiți copii supradotați din centre de plasament

 

Vom merge foarte mult pe educația experiențială. Copilul alege în ziua respectivă prin ce ateliere dorește să treacă. Chiar dacă micuțul are o zi mai puțin bună, prin programele noastre încercăm să le aducem un plus valoare de învățare interactivă prin joc și stimulare cognitivă, fizică și spirituală.

Atelierele de creație, povești sau dramă, muzică și instrument, experiment în laboratorul naturii, științe aplicate, întâlniri cu mentori de valoare din fiecare domeniu, exerciții practice în firme aplicate în domenii de pasiune la companiile și universitățile  partenere ( abia așteptăm să mergem în laboratorul de științe aplicate în creșterea și îngrijirea animalelor, laboratorul de botanică, cultura legumelor, șamd, vor fi câteva activități surpriză.

În fiecare vineri vom avea o întâlnire: Friday Night în care vom face jocuri cu părinții, mentorii și copiii.

Conceptul alternativei Kristopher este educația care aduce copilul la natura lui, de la iubire, de la darurile divine primite la naștere. Copilul ese considerat o sărbătoare în care îi sunt recunoscute abilitățile, sensibilitatea, oferindu-i posibilitatea să-și întărească aripile, primind libertatea de a-și găsi independent forma de supraviețuire cognitivă și emoțională.

Ce ne propunem?

  • Pe termen mediu – Crearea unui centru educational non-profit ce promovează diversitatea, educația copiilor conform nevoilor reale ale acestora și creativitatea în exprimare și evoluție pentru copii, copii aflați la perioada de pubertate și preadolescență, care doresc să se re-inventeze cu programe de grădiniță și afterschool ( între orele 8 și 16 și 12 și 18).
  • Pe termen lung – crearea unei școli și afterschool cu alternativa #copilăria #naturală în care să se predea/învețe după tehnicile și metodele de ultimă oră, la standarde internaționale, într-un mod specific, adaptat nevoilor reale ale copiilor din zilele noastre

 

Ce căutăm?

O căsuță ( în concesiune pentru doi sau trei ani)  undeva în sectorul 1,2 sau 3 în care să venim cu toată investiția pe care sperăm să o strângem cu donațiile provenite din campania partenerilor noștri de la Kanal D

Voluntari specializați sau studenți de la diverse facultăți de profil

Parteneri care vor să se asocieze cu programele noastre, să vină cu sponsorizări lunare. Câștigul este unul imens, fie că vorbim de persoane fizice sau companii.

Hai să ne vedem! Vino să cunoști echipa, ideile și experiența lor!

Pentru detalii: 0756.355.047 sau lajos.kristof@gmail.com

Reclame

Un comentariu

Comentariile sunt închise