„Bravo, ai stil! All Stars”, scoate la licitație ținutele! Fondurile vor susține Școala de Excelență Kristopher


Începând de astazi, 13 februarie, ținutele concepute de concurentele de la „Bravo, ai stil! All Stars”,  în atelierul de croitorie al emisiunii, vor putea fi licitate pe pagina http://atelier.kanald.ro , fondurile urmând să fie donate Asociației Gifted Center Kristopher, în scopul susținerii proiectului Școala de Excelență Kristopher.

Acest proiect își propune să identifice și să susțină prin programe educaționale personalizate copiii cu o inteligență peste medie, aflați în centrele de plasament.  Astfel, telespectatorii și fanii show-ului vor putea să se bucure de ținuta pe care și-au dorit-o atât de mult, dar și de posibilitatea de a veni în sprijinul unor copii care au nevoie de sprijin pentru a avea o șansă reală să se integreze în societate.

Organizația non-profit Gifted Center Kristopher își propune să se dedice dezvoltării talentelor unor copii aflați în situații de risc major, printr-o Școală de Excelență menită să le descopere și valorifica acestora talentul pentru un viitor mai bun.

Lajos Kristof, președinele Asociației Gifted Kristopher, este el însuși un copil crescut în centre de plasament, care a avut norocul să fie descoperit de experți în educație de excelență, antrenat și pregătit să descopere și să fructifice, la rândul lui,  talentul unor copii cu inteligență peste medie, aflați în situația dificilă a abandonului.

 

„In Romania exista peste 60.000 de copii institutionalizati. In fiecare zi sunt abandonati, in medie, cinci copii. Acestia au nevoie de dragoste, de incredere in sine. De educatie pentru un bun start in viata. Am infiintat <Scoala de excelenta>, unde copiii institutionalizati vor socializa, vor invata lucruri noi si isi vor descoperi vocatia! Fiindca viata de orfelinat ii obliga sa dezvolte o stima falsa despre ei insisi. Putini isi depasesc conditia de copil crescut in ofelinat, iar asta e un miracol”, spune presedintele Asociatiei.

 

Prin interventia organizatiei, copii cu inteligenta peste medie isi vor putea dezvolta, prin traininguri intense, cu personal specializat si dedicat, abilitatile sociale, emotionale, cognitive. Vor beneficia astfel un start puternic in viata, avand astfel suta la suta sanse de a deveni adulti activi, responsabili si implicati in viata sociala.

 

Reclame