Ei au nevoie de ajutorul tău!


 

După patru săptămâni de experiență cu întâlniri, telefoane, emailuri, oameni pe care-i cunoști sau cel puțin ai o relație de parteneriat, ai nevoie de câteva lucruri esențiale. În România, dacă ai un vis, chiar dacă resursele tale sunt pe zero, trebuie să ai o inimă puternică, un creier conectat la mai multe specializări: în marketing, arta de a convinge și dacă se poate, să citești gândurile viitorului investitor. Dacă nu ești pe aceiași pagină cu omul care-ți poate finanța programul, te lasă în pending. Nu-ți răspunde la telefon, nici la email, ba chiar mai mult. Îți închide telefonul în nas.

Uite cum vrea să te transforme societatea! Dintr-un om echilibrat cu visuri mari, cu țeluri înalte, centrat pe viziunea dezvoltării unei comunități educaționale dedicate copiilor abandonați, ajungi să-ți amputezi o parte din inima ta, acolo unde vrei să faci bine, să-ți strângă cu ușa tot ceea ce ai. Optimismul, zâmbetul de dimineață, gustul dulce în cel amar, încrederea.

 

Dacă crezi că fiecare din noi poate contribui la schimbarea în bine a societății noastre, dacă crezi că lumea poate deveni mai bună începând cu tine, poți contribui și tu la eforturile noastre de a genera schimbarea în bine a comunității. Oricine se poate implica în proiectul Școala de Excelență  ca donator, voluntar, redirecționând 2% din impozitul pe venit sau prin sponsorizare.

 

Talentul de unul singur nu este de ajuns, pentru a-l dezvolta este nevoie de ambiție și perseverență, de multă muncă, dar și de sprijin financiar și mentorat pentru a se perfecționa și desăvârși.

 

Școala de Excelență Kristopher  este un centru educațional de wekeend și  se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, care provin din familii social vulnerabile, centre de plasament, asistență maternală,  sprijinindu-i pentru a-și dezvolta, perfecționa și promova potențialul.

Compania X ( o așteptăm să ne adopte) va acoperi costurile materialelor și instrumentelor necesare studiului și dezvoltării talentului, achitarea taxelor de participare la cursuri și concursuri locale și naționale.

Programul va pune la dispoziția  fiecărui copil, un mentor, care va lucra individual cu copilul în baza unui program prestabilit.

Pe lângă faptul că vor fi sprijiniți financiar, copiii vor avea șansa de a interacționa cu specialiști din domeniul ales, prin intermediul sesiunilor periodice de discuții și al atelierelor de creație, organizate de centru, cu sprijinul unor profesori și specialisti de profil.

De asemenea, copiii vor fi invitați și încurajați să își facă cunoscut talentul în cadrul evenimentelor care intenționăm sa le organizam cu această ocazie.

Trebuie să ai cel puțin un spate puternic. Sprijin, oameni, încrederea lor și o forță financiară. Ăsta-i un vis pe care orice român îl trăiește noaptea sau cu ochii deschiși. Mai ai nevoie de echipă, susținători și cineva care să aibă încredere în proiectele tale. Dar câți au puterea asta? În spatele acestor cuvinte sunt mii de copii care așteaptă un răspuns. Inteligenți, norocoși, cu handicap senzorial, motor sau probleme emoționale, abandonați în orfelinate și mai mult, săraci. Dacă vrei să te implici, scrie-mi la lajos.kristof@gmail.com, sau contactează-mă la 0756.355.047.

Gifted Center Kristopher  este o asociație  neguvernamentală, apolitică, nonprofit, constituită prin libera manifestare a voinţei persoanelor asociate, care isi propune sprijinirea si promovarea voluntariatului, acordarea de asistenta persoanelor social vulnerabile, descoperirea, perfectionarea si promovarea talentului copiilor din familiile social vulnerabile, dar si promovarea drepturilor copiilor, facilitarea accesului copiilor și tinerilor  din mediul defavorizat  la diverse programe de formare profesională continuă și formare avansată și promovarea egalității de șanse pentru integrarea lor în societate etc.

 

 

Reclame