Te rog, citește și dă mai departe! Toți copiii sunt geniali. Iar pentru asta vreau să-mi donez ziua de naștere. Unde și când? Pe 7 ianuarie, ora 18,00, Str. Soldat Simion Ștefan nr. 39. Unde merg donațiile?  La  proiectele de suflet pe care le-am creat alături de cei 30 de micuți talentați cu abilități artistice.  Anul trecut am reușit să strâng  900 de lei pe care i-am donat Asociației Desenăm Viitorul Tău, sumă care a plecat la un grup de copii cu abilități înalte din centrele de plasament. Anul acesta bănuții vor merge la un grup mai mare de copii cu abilități pe care îi voi antrena, alături de specialiști în regie-teatru, muzică instrumentală, film și arta decorului. Pregătim prima psihodramă dedicată copiilor pentru copii și pentru părinți. Da, e pentru tine. Ca și cum ai investi în șansa copilului tău. Câteva zeci de minute în care îl vei vedea o schimbare cu totul deosebită, pozitivă!  Așadar, te aștept să ajungi la noi, la sediul închiriat, la adresa Soldat Simion Ștefan nr.39. Dacă ești susținător, prieten, partener sau coleg, părinte de copil de grădiniță și/sau din echipa de teatru, te invit să pregătim cel mai frumos dar pe care vreau să-l împărțim copiilor care n-au avut șansa să-și afirme talentul, sensibilitatea și personalitatea.

Acești copii nu au nevoie milă, ci de respect. Nu au nevoie de cadouri, ci de șanse. Nu vor să iți trezească mila, ci admirația. Nu vor să îi ajuți, vor să să se ajute singuri, cu ajutorul tău!

Hai să facem o lume mai bună pentru noi, pentru copiii noștri și pentru copiii voștri!   Ei sunt secretul pentru un viitor mai bun, mai corect și mai luminos, dar trebuie ajutați astăzi.

Dacă nu reușești să ajungi poți dona în contul Asociației Gifted Center Kristopher: Detalii cont ASOCIAȚIA GIFTED CENTER KRISTOPHER: RO91RNCB0753154996880001 SWIFT:RNCBROBU, deschis la Sucursala BCR, Vitan, Bucureşti, sector 3, Şoseaua Mihai Bravu, nr. 325, la parter ( solicită contract de sponsorizare pe lajos.kristof@gmail.com) contribuie când poți, cum poți și cu cât poți. Adu-ți și familia, dar spune și altora. Garantăm că într-o zi, ei ne vor face mândri că i-am cunoscut.

De ce să participi cu o contribuție?

  • Fiindcă vei vedea schimbări uriașe în comportamentul copilului tău
  • Vei observa modificări pozitive în atitudine și motivație puternică pentru a-și depăși fricile
  • Vei avea un copil dornic să-și exprime cu toată puterea sentimentele curate față de sine și lumea înconjurătoare
  • Vei avea un copil fericit care va pleca de la cursuri cu aptitudini și va descoperi noi talente/pasiuni
  • Va deveni mult mai comunicativ, mai deschis, rezistent la stres, va evolua din punct de vedere școlar și social
  • Va avea o dicție impecabilă, atitudine corporală pozitivă, stimă de sine înaltă
  • Va avea inițiativă, fiindcă la noi se încurajează creativitatea, spontaneitatea

Dacă te-am convins și poți ajunge la eveniment pe 7 ianuarie, ora 18,00, te rog să completezi formularul de mai jos!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s