Armin, ardeleanul de 10 ani care te pune în cea mai bună dispoziție!Haideți să-l aducem la București!


Armin, minunea blondă de 10 ani, vine din inima Ardealului  să joace pe scena Teatrului de Artă București, alături de cei 20 de copii artiști, în piesa Crăciunul în Țara Timpului. Premiera va avea loc la data de 15 decembrie, ora 18.00.  Rolul lui va fi elementul surpriză a piesei.

 

 

Printre cei sute de copii talentați pe care i-am vânat de mulți ani, am descoperit un copil extrem de talentat, sensibil și plin de umor.  L-am descoperit și i-am dat aripi să zboare cât de sus poate! Dacă Armin ar fi copilul tău, tu ce-ai face pentru el să-i îndeplinești visul?

Noi, cei care l-am văzut jucând rolul ardeleanului de la țară am râs cu lacrimi. Asta se întâmpla la toate orele de dramă experimentală când Armin, un puști de 10 ani, improvizează cu atâta ușurință un rol destul de greu.

Armin n-a fost un copil atât de deschis să vorbească în public, asta din cauza timidității, dar rolul pe care l-a interpretat atât de bine, ne-a lăsat pe toți cu gura căscată. De fapt, nici n-am apucat să ne șocăm ( cei care l-au văzut la spectacolul de la Sibiu) de talentul lui, mi-a fost destul de greu să-mi imaginez că puștiul meu care… e atât de tăcut, într-o piesă de teatru să dea atâta culoare și să vibreze cu atâta ușurință în rolul de ardelean “ ne povestește Irina, mama copilului.

 

Reclame