Noi pregătim Crăciunul Altfel: spectacol psihodramatic, conectare copil-părinte


De când sunt la Gifted Internațional am o echipă ( părinți și colegi)  super deschisă la tot felul de idei super îndrăznețe. Importate sau nu din occident, încerc să aduc câte un plus pentru micuții care vin zi de zi la grădiniță. Adiță așteaptă spectacolul, Ema îmi spune mereu că vrea să danseze ( o micuță super inteligentă… azi i-am spus că va deveni cea mai valoroasă dansatoare din lume). Daniel așteaptă să-și spună povestea (!) Daaa! Elena a spus că vrea să intre în spectacol ( am reușit după o săptămână de acomodare să-i transmit virusul ăsta).

Ceilalți pitici îmi spun mereu că vor să danseze în spectacol sau să spună ceva… dar alături de părinți. Spectacolul trecut Adina a avut o mică dezamăgire. Ingrid, mogâldeața de patru anișori își vroia ursulețul de pluș care juca un rol amuzant în piesă. A înțeles până la urmă că plușul preferat a fost parte din recuzită! Mai avem personalități în grupă?! Daaa… Iris, daaaa! N-ați cunoscut-o! E mică de tot, dar o minte brici! N-are nici doi ani! Ochii albaștrii, fruntea matură și privirea ascuțită c-un chip vesel caută mereu îmbrățișări la colegii mai mari când se simte singură. La mine caută copăcelul ( adică brațele deschise). Știe ce se petrece în jurul nostru! Deja e învățată cu entuziasmul nostru, așa că peste câțiva ani o vedem pe covorul roșu… la Broadway. Așa că mi-am pregătit din timp tablou cu portretul ei pentru autografe. Daaa, semnătură ce va valora muult.

Cine va juca în piesă? Părinții lor! Alexandra Manu, Adina Epure, Vlad Arteni ( profu de muzică) iubit de toți piticii! Iar eu. Eu voi sta deoparte. Căci nu știu să mă joc, decât la butoane!

 

Dacă v-am inspirat vă așteptăm pe 15 decembrie la Teatrul de Artă din București, orele 18 să savurați din experiența adevărată a unei lecții adevărate de parenting!

18767457_1134471996696823_1901701160875356197_n

Reclame

2 comentarii

  1. Vasile Frigioiu spune:

    Mulțumim,Lajos, pentru tot ce faci pentru copii.Sunt fericiti,Ioana vine cu drag la after,îi place f.mult ce faceți.

Comentariile sunt închise