Împreună putem deschide o școală a viitorului!


 

Vrei să faci parte din visul sutelor de părinți? Ai șansa să pornești împreună cu mine pentru a iniția primii pași pentru a deschide o școală. Un centru educațional axat pe valorile cheie ce recunosc ideile și provocările de dezvoltare unice ale fiecărui copil, susținându-i potențialul și hrănindu-i abilitățile. Direcționează cei 20 la sută din profitul companiei tale!

Pornind de la acest proiect de success, am iniţiat contactele şi am primit deja susţinerea internaţională din partea profesorului K.W. McCluskey, vicepreședinte World Council for Gifted and Talented Children, decan al facultăţii de Psihologia Educaţiei în cadrul Universităţii Winnipeg din Canada, şi cu sprijinul colegilor mei.

De ce vreau să deschid o școală?  Pentru lucrurile „mici” pe care le fac și care sunt, de fapt, atât de mărețe pentru copii, pentru sufletul și dezvoltarea lor! “Apropierea și empatia ta pentru fiecare copil în parte, și care vin atât de natural de la tine, îi înalță și îi fac să creadă în viață, într-o viață frumoasă și deschisă!” – Alice Cristiadis, mamă de copilaș de 3 ani.

Fără să cheltuiești vei câștiga mai mult!

Poţi să te implici chiar acum prin mecanismul simplu de redirecţionare a 20% din impozitul pe profit şi, fără să cheltuieşti nimic, vei câştiga mult:

  • vei creşte reputaţia companiei tale în comunitate prin asocierea cu o cauză  socială

derulată  în beneficiul copiilor cu abilități înalte și/sau cu duble excepționalități ( autism, ADHD) către o organizaţie cu o vastă experiență experienţă în domeniu;

  • vei determina o mai mare competitivitate a companiei tale printr‐o imagine

îmbunătăţită de contribuţia la o cauză socială importantă;

  • vei inspira mai mult respect în rândul angajaţilor, care vor fi mândri să lucreze pentru o companie care se implică în cauze sociale; angajații tăi pot beneficia de training gratuit din partea specialiștilor Gifted Center Kristopher
  • vei beneficia de mai multă  vizibilitate, cauzele dedicate copiilor cu nevoi speciale în educație, fie superior dotați sau cu dizabilități asociate) fiind printre cele mai intens mediatizate în mediul social.
    Informații despre Sponsorizări

Cum redirecţionez cei 20%?

Odată cu actualizarea Noului Cod Fiscal în anul 2016 prin Legea nr. 227/2015, acesta prevede că  orice companie poate direcţiona 20% din impozitul pe profit către un ONG care susţine o cauză  socială. Însă, chiar şi în acest moment, puţini manageri ştiu că au această libertate de alegere, care nu îi costă absolut nimic.

Modalitatea de direcţionare este foarte simplă: compania îşi calculează suma aferentă celor 20% din impozitul pe profit, apoi încheie un contract de sponsorizare cu ONG‐ ul susţinut, cheltuielile fiind deductibile.

Extras din Codul Fiscal, titlul 2, cap. II, art. 21, alin. 4, lit. p):

„(…) contribuabilii care efectuează sponsorizări  şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii

  1. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările ulterioare, (…) scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente în limita minimă precizată mai jos:
  1. 5‰ (la mie) din cifra de afaceri;
  2. 20% (la sută) din impozitul pe profit datorat.”

Exemplu de calcul:

Entitatea Leader, platitoare de impozit pe profit, a inregistrat urmatoarele venituri si cheltuieli la 31 decembrie:

Venituri din vanzarea produselor finite = 100.000 lei;

Venituri din prestari servicii = 40.000 lei;

Venituri din dobanzi = 5.000 lei

Cheltuieli cu materii prime = 40.000 lei;

Cheltuieli cu salariile = 10.000 lei;

Cheltuieli cu servicii primite de la terti = 15.000 lei;

Cheltuieli cu sponsorizarea platite = 4.000 lei;

Cheltuieli cu impozitul pe profit = 12.000 lei.

Cum vei monitoriza investiția ta?

Vom posta de două ori pe săptămână fotografii cu activitățile noastre, prin campaniile de informare vei avea șansa să purtăm împreună imaginea conceptului educațional ce va fi promovat în toată țara.

Angajații tăi vor fi incluși în programele de training și mentorat ( părinți), invitații la evenimente organizate de centru/școală. Invitații la raportul/bilanțul financiar al proiectului, publicarea acestuia pe toate platformele publice ( rețele de socializare, comunicate de presă), raportare semestrială prin email personalizat fiecărei companii cu fotografii/ materiale video prelucrate și opiniile copiilor despre activități, impresiile părinților. Gifted Center Kristopher adoptă abordarea non-formală privind relația cu sponsorii: aceștia sunt invitați în permanență să participe la dezvoltarea organizațională, pot deveni ambasadori și/sau membri de excelență.

 

Date de contact pentru Contract de Sponsorizare

Lajos Kristof

Președinte Gifted Center Kristopher

0756.355.047

Lajos.kristof@gmail.com

Detalii cont ASOCIAȚIA GIFTED CENTER KRISTOPHER:  ( RO91RNCB0753154996880001 SWIFT:RNCBROBU, deschis la Sucursala BCR, Vitan, Bucureşti, sector 3, Şoseaua Mihai Bravu, nr. 325, la parter)

Reclame