Copiii îi spun „Zen”! Omul care face minuni cu mandalele de lumină


Ne-am întâlnit la cursurile de formare în gifted education, în urmă cu patru anișori. Este mamă, psiholog, trainer și are câteva formări în programare neurolingvistică. Un om modest, undeva la 37 de ani, cu experiență extraordinară de a lucra în chirurgia sufletelor. Lucrează cu mandale. Până aici e ceva obișnuit, doar că toată treaba nu stă într-un desen pur și simplu aruncat pe o paletă de cerculețe și punctulețe. Pur și simplu lucrează cu energia ta, că ajungi supărat, trist, cu toate păcatele, Ramona reușește să te aducă acolo, la potențialul pe care tu nu l-ai conștientizat o viață întreagă. Un om modest, introvertit, tace și te privește fără dincolo de suflet și îl citește, iar prin energiile tale îți face lucrarea emoțională, acolo unde ai nevoie.

Conjuctura face că micuțul ei este la mine în grupă. Oare ce interes aș fi avut să merg la cursurile ei? Ea un fel de client, eu educator al micuțului. Iar tot universul ăsta uman s-a transformat într-o energie pură a sensibilității, a tot ceea ce înseamnă sinceritate. A fost destul să-i povestesc că meseria mea nu e doar la grădiniță ci și în taberele pe care le organizez. Așa că, am vânat acest om minunat pe care Dumnezeu mi l-a pus în cale. Ce zici, nu vrei să lucrezi în echipa #Kristopher? A acceptat din prima. Așa că, a reușit să intre în sufletele micuților geniali din tabără. Copiii au scanat-o încă de la prima interacțiune, iar la sfârșitul taberei, au botezat-o: doamna Zen.

Cine e Doamna Zen?

Ramona Gherasim, psiholog, coach și trainer NLP, cu formare în art-terapie adleriană, terapie Theta, terapie florală Bach, educație Gifted, trainer autorizat în metoda Ursulei Irrgang de lucru cu mandale de lumină.

Reclame