Tabara educativa Kristopher ( editia de toamna)


Activităţile de dezvoltare emoţională, art-terapie, improvizaţie, muzică şi dezvoltare personală pentru familia ta! Se pot inscrie copii de la 3 la 10 ani, ce vor fi impartiti in doua grupe. 

Ce competențe câștigă copilul și părintele?
– lucru în echipă, organizare și coordonare, îmbunătățirea reflexelor, responsabilizarea, gestionarea conflictelor inter-relaționare, expresivitatea emoțiilor și dezvoltarea inteligenței emoționale, valoarea de a dărui și valoarea prieteniei, semnificația familiei: se structurează printr-un certificat al abilităților Gifted Center Kristopher
Programul tematic: ( între 9 și 18 cu pauză între 13 și 16)
– Program EU mai bun
– Jocuri psihologice de evaluare a abilităților
– Program Greutăți – outdoor, consolidare echipă și comunicare
– Program Performanța – alimentație echilibrată, motivația personală și scolară, managementul conflictelor
– Program A dărui – ateliere de expresivitate a emoțiilor, petrecerea părinților vs petrecerea copiilor, labirintul trăirilor – spectacol psihodramatic părinți și copii
 
Detalii pentru înscrieri: lajos.kristof@gmail.com sau 0756.355.047
 
Vom desfășura activități în natură și despre natură, având la dispoziție echipamente specifice (microscop, lupă, recipiente colectare material vegetal și animal, s.a.);
Vom explora pădurea, poiana și marginea de râu în descoperirea ecosistemelor și habitatelor;
Vom înțelege interdependențele dintre factorii de mediu și viețuitoare și modul în care pot fi alterate sau distruse aceste sisteme prin intervenția factorilor străini (oameni, plante invazive etc);
Vom afla ce daruri ne oferă natura și cum le putem utiliza.
CREATIVITATE ȘI MEȘTEȘUG:
Atelierele din această categorie au ca scop redescoperirea personalit[íi creative prin arta tradiționala și neconventionala, prin dezvoltarea creativități folosindu-ne de elementele naturii.
 
Vom experimenta pictura pe elemente din natură ( pietre, crengute, s.a.), împletituri din nuiele și foi de porumb, cusături tradiționale, colaje realizate din materiale adunate din natură (semințe, frunze…).
 
AVENTURĂ ȘI EXPLORARE:
 
Circuite în pădure experimentând supraviețuirea în mijlocul naturii cu resurse limitate.
 
Vom descoperi cum să ne orientam în pădure cu ajutorul plantelor, busolei sau a hărții;
 
Ne vom cățăra în copaci
Vom descoperi comori TRESURE HUNT cu ajutorul hărții și indiciilor;
Ne vom simți bine, ne vom bucura de liniște și aer curat.
De asemenea în fiecare seară ne distrăm cu karaoke, petreceri, jocuri de cabană, film pe video-proiector, foc de tabără.
 
Investitia ta : incepand de la 1200 lei/persoana pana la data de 1 octombrie si 1400 lei/persoana de la 15 octombrie. Inscrierea/rezervarea se face platind avansul de 380 de lei.
 
Nu include in pret: transportul, excursiile si activitatile extra. La sfarsitul programului, specialistii vor intocmi un raport privind aspectele personalitatii, talente, aptitudini identificate si recomandari pentru familie.
 
 
 
 
Reclame