De ce să aplici pentru tabăra transformațională? Câștigi o altă formă de energie, mai bună pentru a-ți provoca empatia, abilitățile și talentele!


Asta înseamnă să-ți provoci inteligența emoțională, să înveți să te deschizi, să accepți, să adopți cele mai bune decizii într-un management al stresului școlar/parental.  Să te descurci într-o relație tensionată. Să știi să zâmbești  eșecului, chiar dacă te-a rănit. Învățăm din darurile noastre divine,  prin formarea de abilități de exprimare .

 

Dacă n-ai reușit să aplici pentru tabăra transformațională Kristopher, ce va avea loc la Sibiu, în perioada 30 august-4 septembrie,  o poți face până la data de 25 august. Ce înseamnă o tabără specializată pe descoperirea și dezvoltarea abilităților? Dar programe cu activități bogate în provocarea empatiei, a talentului? Tabăra specializată pe educația abilităților native, adică cele înăscute este un program quality education, cu oameni specializați, dăruiți, formați în țară și străinătate. Părinții pot opta să participe alături de copiii lor, indiferent de vârstă.

Aplică sau sună la 0756.355.047 sau ne poți scrie la lajos.kristof@gmail.com

Ce urmărește?

– care este potențialul meu?

– descoperire și depășire a limitelor personale

– inteligența emoțională și spirituală

-formarea de abilități de exprimare

– lucru în echipă: implicare, asumare, definirea succesului în echipă

– consolidarea relației părinte-copil

– activități indoor ( două zile cu cortul la Păltiniș, gătit sănătos, comunicare, expresivitate emoții, petreceri și outdoor

Ce competențe câștigă copilul și părintele?

– lucru în echipă, organizare și coordonare, îmbunătățirea reflexelor, responsabilizarea, gestionarea conflictelor inter-relaționare, expresivitatea emoțiilor și dezvoltarea inteligenței emoționale, valoarea de a dărui și valoarea prieteniei, semnificația familiei: se structurează printr-un certificat al abilităților Gifted Center Kristopher

Programul tematic: ( între 9 și 18 cu pauză între 13 și 16)

– Program EU mai bun

– Jocuri psihologice de evaluare a abilităților

– Program Greutăți – outdoor, consolidare echipă și comunicare

– Program Performanța – alimentație echilibrată, motivația personală și scolară, managementul conflictelor

– Program A dărui – ateliere de expresivitate a emoțiilor, petrecerea părinților vs petrecerea copiilor, labirintul trăirilor – spectacol psihodramatic părinți și copii

 

Echipa de mentori

Oana Mărculescu este actriță de 12 ani.  Energică, voiasă, lipici la copii și adolescenți, creativă. Experiența ei de aproape 10 ani de lucru cu piticii își spune cuvântul.  În 2006 este  absolventă a Universității de Artă Teatrală și Cinematografie I.L. Caragiale, cu un master în actorie. 2010 – Prezent – (TEATRU) – actor- colaborator – Teatrul Masca; spectacole:Comedia erorilor; Romeo si Julieta, Crucea de piatra, Statuile, O noapte furtunoasa – Statui Vivante; Venexia; Cafeneaua; Cocktail; Clovnii; Matraguna; Acul cumetrei Gurton; Tara in care ingerii vin degeaba;

Vlad Arteni este educator muzical de aproape cinci ani. Absolvent al Facultății de Sociologie și Asistență Socială, format în gifted education, cu experiență de aproape 5 ani în echipa noastră, Vlad a reușit să dezvolte programe de dezvoltare personală prin muzică.  De unde a preluat talentul de pedagog?Părinții lui sunt profesori de muzică, mama acestuia este compozitor de muzică pentru copii.

  Ramona Gherasim este psiholog,  Coach si Teacher Trainer NLP, cu pregatire in socio-psihologie. A inceput calatoria NLP in anul 2005. De atunci, s-a antrenat atat in Romania, cat si la NLP University in Santa Cruz, California si la Institutul Kutschera, Austria. Din 2006, s-a implicat, la inceput ca asistent apoi ca si co-trainer, in organizarea si facilitarea de formari ca Practician, Coach  si Master NLP. Pe langa activitatea in NLP, faciliteaza grupuri de dezvoltare personala si ofera sesiuni individuale de coaching transformational si la nivel de identitate, echilibru viata-profesie.

Lajos Kristof se specializează în psihologie clinică și psihopedagogie, colaborator al Universității Hyperion,  formator de formatori în educația gifted, educator specializat la o grădiniță gifted. În prezent este președinte fondator al Asociației Gifted Center Kristopher și inițiatorul programului Burse pentru Viitor. Coordonează Școala de Psihodramă Experimentală pentru Copii la Mogoșoaia și este coach și mentor pentru copiii cu abilități înalte. Timp de doi ani a colaborat cu o asociație internațională din SUA specializată pe copii cu abilități extrasenzoriale.

 

 

Reclame