Tabără pentru activarea potențialului: Mandale la soare cu Ramona Gherasim


Ramona Gherasim, psiholog, coach și trainer vă invită să vă alăturați unui program de conștientizare a potențialului ce va avea loc în perioada 25-27 august la Balcic, Dobrich, Bulgaria.   Momentul nașterii conține pentru fiecare Codul Personal cu care a venit aici în viață. Este momentul primei respirații, al primului contact direct cu mediul exterior. Este momentul primului pas in viață, ghidați de harta deja conturată prin percepțiile și trăirile avute în pântecul mamei.

„Poate cea mai importantă mandala personală, mandala datei nașterii este ca o resetare. Ne împrospătează energia, dizolvând blocaje. Ne pune în contact cu potențialul nostru și activează resursele interioare primite prin naștere.” arată în invitația trimisă pe evenimentul publicat pe rețeaua de socializare.

Pentru mai multe informații: https://www.facebook.com/events/1897974207107166/?active_tab=about

Ramona Gherasim este Coach si Teacher Trainer NLP, cu pregatire in socio-psihologie.

A inceput calatoria NLP in anul 2005. De atunci, s-a antrenat atat in Romania, cat si la NLP University in Santa Cruz, California si la Institutul Kutschera, Austria.

Din 2006, s-a implicat, la inceput ca asistent apoi ca si co-trainer, in organizarea si facilitarea de formari ca Practician, Coach  si Master NLP. Pe langa activitatea in NLP, faciliteaza grupuri de dezvoltare personala si ofera sesiuni individuale de coaching transformational si la nivel de identitate, echilibru viata-profesie.

Reclame