Copiii citesc energiile oamenilor prin culori!


În timp ce adulții se întreabă dacă văd aura este doar ceva inventat, copiii se vor întreba despre culorile din jurul oamenilor. Unii copii sunt chiar capabili să vadă culori în care nu există oameni. Ei descriu aceste lucruri ca îngeri sau spirite. Totuși, alții sunt capabili să vadă ceea ce majoritatea oamenilor numesc fantome. Astfel de abilități le putem întâlni la micuții cu abilități artistice, senzitivi și în marea parte cei cu aptitudini de clarviziune. De la cinci ani în sus ele pot evolua dacă acestea sunt încurajate. Cum încurajăm copiii? Întrebându-i ce simt despre culoarea respectivă. Dar nu oricine poate adresa astfel de întrebări. Adultul trebuie să aibă abilitatea de a înțelege/percepe/aplica copiii cu astfel de abilități. La naștere toți suntem dăruiți cu acest talent, însă mulți și-l pierd după trei ani. Iar odată cu acesta, profunzimea se distanțează și apare gândirea liniară, dotată din educația strictă și secvențială venită din partea familiei. Cum îi învățăm? Să-l lăsăm liberi să viseze, căci fiecare copil este unic în felul lor, ei se descoperă din lumină, iar dacă noi îi atragem în întuneric, greu vom reuși să-i salvăm. Cu timpul, copilul va deveni irascibil, sensibil, reactiv și neliniștit.

 

Scriu despre experiențele frumoase cu micuții mei din grădiniță. La petrecerea unei fetițe, fiecare copil a primit un balon. Majoritatea micuților aleg culoarea albastră. Am rugat copilul nou venit în grupă să-mi aleagă o culoare. Mov. Asta ți se potrivește, deși culoarea preferată e verde. A insistat până când micuțul indică cu atâta perseverență cu ochii mari și albaștri că balonul mov e cel mai potrivit

Ce copii sunt reticenți să ne spună

 

Mulți copii vor spune că văd culori în jurul oamenilor. Dacă spun ceva părinților lor, reacția poate varia de la distracție la o imaginație activă sau la o mânie că fac ceva.

 

Unii copii se înspăimânta din cauza a ceea ce percep vizual. Un copil a țipat din cauza terorii, pentru că sa trezit și o femeie pe care nu o știuse stătea lângă pat. De îndată ce a țipat ea a dispărut. Același copil a raportat lumini frumoase în camera pe care o descrie ca înger.

 

Sunt convins că bebelușii, care de multe ori nu privesc pe cineva, dar care privesc adesea pe cineva, văd de fapt aura, câmpul energetic din jurul corpului. Culorile aurei se schimbă constant. Pentru un copil care se bucură de tot ceea ce face noi cercetări, culorile mereu în schimbare trebuie să fie foarte distractive.

Credințele adulților inhibă copiii

Talentele și abilitățile sunt întărite atunci când sunt afirmate și încurajate. Cineva cu talent muzical va fi capabil să-și dezvolte talentul dacă a primit   lecții și a învățat să le  consolideze prin practică. Același lucru este valabil și pentru abilitatea de a percepe aura. Dacă această abilitate este afirmată, copilul va continua să o folosească. Dacă copilul este distrat, el / ea va renunța la folosirea lui și va uita că ar putea vedea vreodată acele culori.

Dacă un adult crede că există o singură cale de a vedea lumea, această credință este transmisă generației tinere. Dacă adultul este deschis altor modalități de a privi lucrurile, tinerii știu intuitiv că au permisiunea de a explora experiențele, însă accesul la aceste lucruri nu e pentru oricine.

Există o parte dintre noi care este dincolo de ceea ce este fizic. Majoritatea oamenilor știu că există un aspect spiritual pentru oameni. Puțini sunt totuși conștienți de faptul că corpul uman este alcătuit din vibrații diferite de energie și că este posibil să vedeți aceste vibrații diferite. Este posibil ca bebelușii să vină în această lume capabili să vadă aceste energii subtile, dar își pierd capacitatea de lipsă de afirmare sau teamă de a fi ridiculizați sau pedepsiți.

Reclame