România este în topul „țărilor-fabrici” de genii din lume, 1 din 4 copii din ultimele generatii fiind supradotat. Cu aproximativ 150.000 de copii instituționalizați și 1,4 milioane care trăiesc în sărăcie, numărul de copii supradotați ce riscă să se piardă ajunge la 400.000.

VIZIONEAZĂ Povestea lui Daniel: „Dacă rămân fără grădiniță voi ajunge pe drumuri, spune micuțul”Nu lucrezi cu suflete de copii, uneori fericiți, de alte ori măcinați de suferință și sărăcie.

Campania „Burse pentru viitor” permite oricărei persoane sau familii să adopte formal, neoficial, respectiv să contribuie lunar cu o suma modică menită să asigure educația adecvată unui copil defavorizat.
Acești copii nu au nevoie milă, ci de respect. Nu au nevoie de cadouri, ci de șansă. Nu vor să iți trezească mila, ci admirația. Nu vor să îi ajuți, vor să să se ajute singuri, cu ajutorul tău! 

Avem o misiune clară, aceea de a-i ghida pe copiii supradotați și fără posibilități, astfel încât să își poată valorifica inteligența și talentul pentru a-și clădi un viitor mai bun – Lajos Kristof, președintele Asociației Gifted Center Kristopher

Hai să facem o lume mai bună pentru noi, pentru copiii noștri și pentru copiii supradotați, dar fără posibilități! Și ei sunt tot ai noștri, sunt ai României! Ei sunt secretul pentru un viitor mai bun, mai corect și mai luminos, dar trebuie ajutați astăzi.
Intră în campania „Burse pentru viitor„, contribuie când poți, cum poți și cu cât poți. Devino membru de onoare, ambasador sau membru simplu și vino să cunoști copiii supradotați fără posibilități. Adu-ți și familia, dar spune și altora. Garantăm că într-o zi, ei ne vor face mândri că i-am cunoscut. 

Campania face parte dintr-un proiect mai larg – „Școala de excelență Kristopher”, un centru dedicat descoperirii inteligențelor multiple și talentelor copiiloraflați în situații de risc social major.
Lajos Kristof (președintele Centrului Gifted Kristopher) este un copil supradotat, crescut de mic în centrele de plasament, descoperit de cei mai recunoscuți experți în educația de excelență, antrenat și pregătit să mentoreze copii cu inteligență peste medie.

Cum ne poți ajuta?

 1. Avem nevoie de voluntari profesioniști: psihologi, educatori, profesori de arte, dramă, dans, pictură
 2. Ne poți ajuta prin donații ( RO91RNCB0753154996880001 SWIFT:RNCBROBU
  Deschis la Sucursala BCR, Vitan, Bucureşti, sector 3, Şoseaua Mihai Bravu, nr. 325, la parter) detalii: sponsorizare burse pentru viitor
 3. Participi cu copilul tău la cursurile ( contra-cost ) de dramă experimentală, dezvoltare personală. Un copil cu plată va susține un copil fără posibilități
  4. Pentru noi e important să știe lumea despre inițiativa noastră. Dă mai departe campania către companii, oameni care vor să investească în viitorul acestor copii.
  Descarcă REGULAMENTUL Regulament BURSE PENTRU VIITOR
   
  Contact: Lajos Kristof ( 0756.355.047) sau contact@kristopher-center.ro, lajos.kristof@gmail.com

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s