Copiii se vor bucura de prima ediție specială dedicată taberei de acasă, unde vor avea ocazia să-și dezvolte calitățile emoționale, spiritul inventiv, dar mai ales cel de aventură alături de prieteni și familie.

În perioada 1 iulie-20 august, părinții pot opta într-una din zilele Taberei Urbane Kristopher o zi în care să petreacă alături de mentori specializați în psihologie, arte, muzică, dezvoltare emoțională și dramă experimentală. În fiecare zi de la 8 dimineața cu pauze între mese și ora de relaxare, până la 18,00, micuții vor petrece activități interactive de dezvoltare personală, cunoaștere și autocunoaștere.

Unde? Soldat Ștefan Simion nr.39 ( spre Parcul Carol) cinci minute de clădirea în care se vor ține activitățile.

Ocazia acestei tabere îi ajută pe micuți să-și dezvolte stima de sine, curajul de a pune întrebări. Suntem o echipă de mentori ce răspândim pasiunea în educație! Lajos Kristof, președintele Asociației Gifted Center Kristopher cu experiență de 10 ani în domeniul gifted education, specializat în primul curs din România: dramă exprimentală, dedicat dezvoltării stimei de sine corporale și a emoționalității, având obiective ce reunește încrederea și motivația școlară, leadershipul și calitățile unui caracter puternic.

Ion Păduraru este tânăr actor cu experiență de peste 5 ani de lucru cu copiii și predă modulul de tehnici de dezvoltare personală prin teatru, mindfulness prin tehnici orientale. Claudia Bistriceanu este pedagog muzical pregătit de elvețieni, predă pianul, flautul și cursuri de canto. Aici vom învăța cum să cooperăm ca talente și caractere puternice. Cursul ne va ajuta să ne armonizăm ca oameni, indiferent de puterea abilităților, important e să prindem încredere și să ajungem la reușita și relația personală și cu cei din jur, mai ales în relația cu părinții. Otilia Blaga s-a format în gifted education, formator acreditat și consilier în dezvoltare personală, la bază profesor de limbi străine și psiholog în formare va preda cursul de enrichment, aventura cunoașterii în domeniul culturii și civilizațiilor vechi.

Cost pe zi/ 190 lei ( valabil pentru două zile/acomodare)

Cost pe săptămână: 600 lei

Trei mese pe zi plus ora de somn

Vârste: 3-12 ani ( grupați pe categorii)

Transportul este asigurat pentru fiecare participant, fiind un cost separat de 60 lei/zi

Pentru mai multe detalii:

Contact: 0756.355.047

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s