Campanie ambițioasă dedicată tinerilor străluciți! Implică-te și tu!


Prin intermediul campaniei „Studenții de azi, specialiștii de mâine”, lansată de Asociația Studenților Hyperion, ai posibilitatea de a sprijini o cauză nobilă a studenților inventatori, susținându-i financiar, doar cu impozitul pe venit care, în mod normal, ar ajunge la stat.

Cu banii trimiși de părinții lor din provincie, studenții geniali  renunță la pofte și distracții, unii chiar la mâncare pentru a-și putea acoperi cheltuielile pentru  dezvoltarea proiectelor de inventică.  

Geo Spânulescu, președintele Asociației  Studenților Hyperion susține că inițiativa face parte dintr-o amplă campanie de strângere de fonduri pentru tinerii de performanță care aduc contribuții înalte tehnologiei avansate în domenii precum IT și Proiectelor High-Tech. 

Detalii: http://bpuh.hyperion.ro/campania-de-donare-impozit-studentii-de-azi-specialistii-de-maine/

Din România ies anual aproape 50.000 de ingineri, un număr suficient pentru a acoperi nevoile de pe piaţa muncii, însă mulți dintre aceștia  sunt recrutați  de companii de succes din afara granițelor încă din primii ani de studenție. 

Deși sistemul românesc  încurajează puțin sau deloc posibilitatea acestora de a rămâne în țară, mulți dintre ei au norocul să  obțină burse de studiu în străinătate.  Datorită talentelor în materie de inventică, aceștia sunt vânați încă de pe băncile Faculăților de Automatică sau Informatică. Deși numărul specialiștilor în IT și inginerie este în scădere,  sunt universități care se bat pentru sponsorizări pentru studenții bursieri care să le acopere cheltuielile importante pentru proiectele lor de inventică.  

Mulți studenți pasionați de cercetare și inovare, care vor să aducă o îmbunătățire lumii noastre își dau toți banii de chirie sau mâncare pe aparatură scumpă, pentru a-și termina lucrarea de licență. Pentru că le pasă de impactul pe care îl pot crea în lume cu invențiile lor! (vezi Proiecte Hi-Tech realizate la Universitatea Hyperion -www.youtube.com/watch?v=hqDYoiRwssc;

Prin intermediul campaniei „Studenții de azi, specialiștii de mâine”, organizată de Asociația Studenților Hyperion, ai posibilitatea de a sprijini o cauză nobilă a studenților inventatori, susținându-i financiar, doar cu impozitul pe venit care, în mod normal, ar ajunge la stat.

Ești persoană fizică și ai venituri salariale? Direcționează 2% din impozitul pe venitul tău Asociației Studenților Hyperion (ASH) completând  formularul 230  (pe care îl găsești pe https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/D230_OPANAF_3695_2016.pdf în două (2) exemplare.

Esti persoană juridică? Legea e de partea ta! Direcționează până la 31 decembrie 2017 către ASH, 20% din impozitul pe profit datorat și vei beneficia, conform legii sponsorizării, de reducerea impozitului echivalent sponsorizării făcute.

Reclame