Vino alături de Comunitatea Copiilor Fericiți!


 

Școala de excelență Kristopher este comunitatea copiilor fericiți! Să pui mâna pe telefon și să transmiți mesaje de sprijin tuturor prietenilor a fost o provocare imensă! În urmă cu o săptămână am demarat lucrările de amenajare a spațiului mult visat pentru copiii care sunt mereu în căutare de provocări intelectuale, sociale și artistice. Nu ne-am gândit la ceva extravagant, dar ne-am regăsit în poveștile voastre. În copiii care nu au răbdare să stea în bancă, în cei care se luptă cu sistemul învechit, noi îl spunem pată de culoare. Dar până la urmă visul meu, e visul vostru: al tuturor generațiilor de părinți și copii fericiți. Noi credem că toți piticii sunt geniali, căci până la urmă nu contează cine ești ci cât de important ești pentru viitorul tău sau al micuțului tău.

Să încep cu mine. Am început greu. Am învățat, am crescut singur și m-am gândit prima oară la copilăria mea, succesul, genialitatea, credința, valorile, talentul, toate calitățile astea le-am construit cărămidă pe cărămidă și-am ridicat  comunitatea Kristopher, cea a copiilor fericiți. Am lucrat 10 ani alături de profesorul Florian Colceag, am antrenat sute de copilași de la trei ani până la vârsta majoratului, am obținut premii naționale în educație și drepturile copilului. Ultima nominalizare a Academiei Române am refuzat-o. Da, acum un an! Apoi, am decis să înscriu proiectele în alte competiții.

După câțiva ani am decis să merg singur la drum, alături de o echipă de menori specializați. Am renunțat la job, la câștigurile consistente pentru a-mi crea drumul care să mă ducă la misiunea de a-I face pe alții fericiți. Dar mă credeți că e atât de greu să miști c-un singur deget lumea? Uneori mi-e greu să vă spun cât de simplu e să transmiți oamenilor o poveste, dar ceea ce puteți descoperi e miracolul la care nu vă puteți aștepta: e simplu. Dacă fiecare ar contribui la comunitatea copiilor fericiți, cred că grijile simple din viața fiecărui copil s-ar transforma într-un mediu familial, o școală sau grădiniță mai aproape de părinți, de mentori, de nevoile lor.

Să vă povestesc câte puțin despre visul meu. Așadar, am găsit un spațiu generos: curte imensă, spațiu de joacă, creativitate și explorare. Într-o atmosferă iubitoare și creativă, copiii din grupe mixte de vârstă de la Școala de Excelență Kristopher, dobândesc încrederea și disciplina curajului și libertății. Spațiul îl vor crea copii, după povestea și personalitatea lor! Asta ne face cu mult diferiți față de alte centre educaționale. Imaginea spațiului nostru va colora personalitatea fiecărui copil. El va fi implicat în proiectul lui de vis. Copiii sunt pasionați de natură, animale, invenții, oameni, mișcare și energie. Le vom dezvolta în primul rând încrederea.

Așa a luat naștere comunitatea Kristopher. Programul este bogat în povești zilnice, animație veselă în natură, cântec, dramă, muzică, ateliere de gătit, grădina copiilor și activități artistice, ritmuri zilnice și săptămânale cu festivitățile de sezon. Dacă ești interesat, rezervă un loc pentru zilele porților deschise! Vom avea program scurt în fiecare zi și în weekend, iar în fiecare seară ne vom întâlni la cursuri de teatru, dramă experimentală, muzică, sculptură, dansuri. Iar pentru adulți am pregătit cursuri super interesante pentru dezvoltarea lor personală și profesională.

Dacă ești interesat să faci parte din comunitatea copiilor fericiți, te rog să soliciți o programare pentru vizita sediului nostru, aflat pe str. Bulevardul Energeticienilor nr.9 – la scoaladeexcelenta@gmail.com sau la 0756.355.047.

Detalii despre proiectele noastre: https://www.facebook.com/excelenta.kristopher/

 

 

 

 

 

Reclame