Un nou început


Astăzi a fost ultima zi de muncă la Desenăm Viitorul Tău. O asociație care îmi va aduce aminte de lucruri interesante și  provocări imense. Într-un mediu în care am înțeles abia după o perioadă de multe căutări interioare și conflicte cu propriile principii. Nici azi n-am înțeles în ce m-am băgat, dar știu că binele întotdeauna învinge.

Am întâlnit micuți super eroi. Ei vor rămâne mereu în inima mea. Datorită caracterului puternic, și poate din cauza ambițiilor înalte pentru potențialul genialilor fără părinți, am muncit enorm să pun bazele unei școli de excelență. Nu s-a putut. Dar ce-i sigur e că Desenăm Viitorul Tău avea alte priorități mai presus decât visele unui angajat plătit să-i dezvolte asociația și programele, să-i pună în ordine lucrurile, un orar, formatori specializați. Îi urez mult succes lui Vișinel în cariera sa politică în calitate de consilier al USR în Parlamentul României!

Vă spun sincer, am plecat cu o oarecare amărăciune în suflet, ambiția naivă a unor oameni care s-au ambiționat împotriva unui proiect grandios, doar pentru că exista o asociere cu impact mult prea puternic cu numele meu. M-am luptat, am încercat să demonstrez știința. Dar n-am avut încotro. Rezultat ce m-a pus în situația să las pixul pe masă, telefonul de servici și să le spun adio. Cu unii am rămas în relații frumoase sau profesionale.  Dar am rămas prieteni. Iar alții vor veni alături de mine în noua organizație.  Cu alții am preferat să le comunic direct – fără alte intersectări. Sub nicio formă!

Dar astăzi pornesc la un drum nou. Asociația Gifted Center Kristopher, o organizație dedicată copiilor și tinerilor cu abilități înalte fără șanse.

Dar despre asta și oamenii care s-au alăturat proiectului vă voi povesti în altă zi. Toate la timpul lor, căci un început înseamnă o victorie.

Nu rămâne decât să vă mulțumesc celor care ați fost alături de mine în proiectele valoroase, pentru contribuția voastră, timpul, efortul fizic, emoțional în munca cu piticii.

Astăzi Desenăm Viitorul Tău  va putea oferi programe unui număr de aproape 150 de copii și tineri. Și aici se datorează încrederii și deschiderii din partea reprezentanților Direcțiilor Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului și sprijinul necondiționat al Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție.

 

 

Reclame