Oferă-ne sprijinul tău pentru înființarea Asociației Gifted Center KRISTOPHER!


Anul ăsta mi-am promis să fiu mai blând cu mine și să încerc să-l accept pe Dumnezeu așa cum este ocupat pentru cazuri mai deosebite. Căci misiunea pe care mi-am îndplinit-o în viețile multora pe care i-am considerat vecini în colțul de Rai, mi-au creat multe dezamăgiri și reflexe. Doar că ele  nu țin de trăsătura umană și nici de viața  personală.

Doar că iertarea, compasiunea m-au întărit. M-au făcut să merg mai departe cu câțiva pași înainte…Există o vorbă din popor. Se spune că poți avea cinci prieteni la o mână pe care-i poți număra. Acum să nu credeți că-mi pun poalele-n cap și-am să stau în jurul vostru să-mi plâng de milă. Chiar îmi merge extraordinar de bine. Încerc să vă inspir. Cu toată forța înțelepciunii. Dar cu toate astea, în spatele sensibilității, a caracterului puternic am încercat să-mi protejez partea sensibilă a tot ceea ce mă preocupă pe zi ce trece.

Ce-am învățat din toate astea? Să înveți să fii propriul prieten.

Să înveți să te ridici când nu mai poți!

Să nu alegi niciodată oameni care să lucreze cu tine ci misiunea ta care-n spatele ei are o poveste trăită de cei pe care tu îi atragi.

Să înveți să plângi. Să te bucuri. Să fii cu tine. Să fii mereu pe drumul pe care îl urmezi.

Să nu lași visul tău în mâna nimănui ci să-i inspiri pe cei din jur să viseze ca tine.

Fiindcă așa îi poți ajuta să învețe ceva de la tine. Să lași ceva în urma ta, indiferent cât de mic poți să exiști, fie că lumea e mult prea mare pentru tine. Sau prea rea. Ea n-ar exista dacă frământările umane n-ar avea o existență. Chiar dacă în stare pură e într-o situați de criză.

Să înveți să iubești. Să-i inspiri pe cei din jur să trăiască și să-și găsească motivul lor de a  EXISTA…

Spune-mi cine ești să-ți spun pe ce drum te îndrepți!

Începând de astăzi, Asociația Gifted Center Kristopher a luat naștere, într-un concept uman ce urmărește valorizarea potențialelor umane prin recunoașterea lor.

Am reușit să REZERV numele Asociației Gifted Center KRISTOPHER! VIZUALIZEAZĂ

Dacă vrei să investești în VISUL tău, dă mai departe! Vino cu povestea mea!

Și te mai rog ceva: dacă știi că poți da o mână de ajutor viitoarei asociații, te rog să-mi transmiți un mesaj ( lajos.kristof@gmail.com)

Dacă ești specialist în educație sau profesor în formare: Poți deveni MEMBRU VOLUNTAR

Dacă ești susținător al educației de excelență: Poți deveni SPONSOR/SUSȚINĂTOR

Dacă ai motivații, ești pasionat și visezi să ajungi un antreprenor de succes, vrei să întâlnești oameni de succes: POȚI deveni MEMBRU DE EXCELENȚĂ ( pentru copii și adolescenți/tineri)

Orice ajutor e bine venit, chiar și un sfat, sau o mică donație

Îți mulțumesc!

Pentru detalii, poți contacta unul din membrii fondatori:

  • Otilia Blaga: – Vicepreședinte Gifted Center Kristopher Association
  • Ioana Marinescu – Secretar General Gifted Center Kristopher Association

 

 

Reclame