Hai să trimitem copiii din orfelinate în Tabăra Kristopher


Vine vacanța de iarnă iar surprizele sărbătorilor în care noi ne demonstrăm gestul uman, cred că nu a luat sfârșit.Tu poți intra în contact cu ei, îi poți susține, îi poți adopta, poți comunica. Astfel vei vedea că investiția ta a funcționat. Te mai pot asigura că vei avea posibilitatea să-l cunoști, să urmărești evoluția lui în tabără! Hai să le oferim ocazia de a-și face prieteni de nădejde. Fii tu primul! Adoptă un talent care să meargă în tabăra Kristopher!  Dar cel mai mult e rezultatul contactului uman, fie că vrei să-l trimiți în tabără, fie că vrei să-i asiguri cazarea și masa. De restul ne vom ocupa noi.  De ce? Fiindcă  ne place domeniul, ne plac copiii, facem cu drag ceea ce facem. Lucrul cu copiii presupune dăruire și rabdare și noi le avem!Contribuția a fost deja negociată de cei de la hotel, adică 650 lei/copil. Află mai în jos cum poți trimite un copil în tabără!

De ce vrem să trimitem copii geniali din orfelinate? Fiindcă sunt geniali, nu datorită capacităților înalte pe care le-au dobândit! Ei s-au născut supraoameni fiindcă suferința i-a transformat! I-a ajutat să fie buni, să iubească necondiționat, iar curiozitatea lor e atât de evidentă încât n-ai nevoie de absolut niciun instrument în care să măsori la un nivel atât de uman sufletele lor inocente.

Misiunea mentorilor din tabăra Kristopher  este aceea de a  ajuta copiii să se dăruiască lumii cu întreaga ființă plină de iubire, să se dedice lumii cu încredere și putere. Tabăra Kristopher le va pune la dispoziție cursurile de dezvoltare emoțională, activitățile recreative și creative. Dar mai mult de atât, micuții vor avea bucuria să intre în contact cu familiile Taberei Kristopher.

Vacanțele Educative Kristopher este unicul concept quality education ce adoptă alternativele internaționale de educație. Cu o experiență de aproape 10 ani, atât taberele dedicate copiilor și părinților, organizate în perioadele de vacanță și de weekend, își propune să aducă un plus valoare la descoperirea și dezvoltarea calităților umane, prin activități de cultivare a sensibilității, emoționalității și a pasiunilor. În limita bugetelor am reșit să obținem sponsorizări de la persoane fizice și/sau juridice care au sprijinit participarea copiilor separați din familie.

Vacanța educativă Kristopher, ediția de iarnă este programată în perioada 4-10 februarie 2017, la Hotel Grand Hotel Perla Ciucașului, la 12 kilometri distanță de Brașov. Beneficiul copiilor sunt rezultatele activităților ce le vor da ocazia  descoperirii de sine prin activități ce le stimulează capacitățile emoționale, fizice și cele de cooperare pe abilități. Atelierele de cunoaștere și descoperire de sine sunt doar câteva activități ce vor avea loc în tabăra dedicată dezvoltării inteligenței emoționale, iar pârtia de ski și săniuș aproape de cazare, sunt importante pentru ediția de iarnă.

Vacanțele Educative Kristopher se desfășoară sub egida programelor adoptate de Asociația Desenăm Viitorul Tău!

Participanții vor avea  acces la consiliere și îndrumare permanentă din partea mentorilor specializați în gifted education, activități interactive ce le stimulează capacitățile intelectuale și spiritul de aventură, într-un mediu aproape deosebit. De toate aceste condiții speciale create pentru copil și părinte au ca finalitate recomandări specializate din partea mentorilor cu privire la orientarea vocațională și direcționarea abilităților.

Taberele sunt o bună ocazie să învățăm în cadrul naturii printr-un program gândit ca o imersiune într-o altă lume în care să ne bucurăm de iarnă, de natură și de tehnici de învățare de ultimă oră. Este știut faptul că cei mici învață de 5 ori mai repede decât adulții asa ca în 6 zile se văd rezultate.

Detalii donație: http://desenamviitorul.ro/doneaza/ cu titlu SPONSORIZARE TABĂRĂ ADOPTĂ UN TALENT

Deductibilitatea Cheltuielilor de Sponsorizare in cazul Firmelor, din Impozitul pe Profit

Potrivit Titlul II, Capitolul III, articolul 31, punctul 4 din Ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Legii 571/2003 privind Codul fiscal publicata in Monitorul oficial nr.1281/30 decembrie 2004 :

„Contribuabilii care efectueaza sponsorizari, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

  1. a) sunt in limita a 0.3% din cifra de afaceri
  1. b) nu depasesc 20% din impozitul datorat pe profit”

Observatii:

– sponsorizarea trebuie sa fie inregistrata in contabilitate in anul pentru care se face plata impozitului (anul anterior momentului platii efective)!

– aceste prevederi anuleaza orice prevederi contrare din Legea sponsorizarii

– textul integral este disponibil pe websitul Minsiterului de Finante

Exemple:

  1. O firma are o cifra de afaceri de 200.000 EUR si, dupa scaderea cheltuielilor deductibile, ramane un venit net de 40.000 EUR (valoare impozabila!).

Pentru acesta suma, firma datoreaza un impozit de 25% din valoare, adica, 10.000 EUR.

Pentru a putea fi scazuta integral din impozit, suma ce poate fi cheltuita pe sponsorizari trebuie sa indeplineasca simultan doua conditii:

– sa nu fie mai mare de 0.3% din cifra de afaceri, adica 600 EUR

– sa nu fie mai mare de 20% din impozitul datorat pe profit, adica 2.000 EUR

In acest caz, suma de 600 EUR satisface ambele conditii. Deci, daca acesta firma va face o sponsorizare de 600 EUR, ea va plati numai 9.400 EUR impozit pe profit (in loc de 10.000 EUR).

  1. O firma are o cifra de afaceri de 200.000 EUR si dupa scaderea cheltuielilor deducatibile, ramane un venit net de 10.000 EUR. Firma datoreaza un impozit de 25% din valoare, adica, 2.500 EUR.

Pentru a putea fi scazuta integral din impozit, suma ce poate fi cheltuita pe sponsorizari trebuie sa indeplineasca simultan doua conditii:

– sa nu fie mai mare de 0.3% din cifra de afaceri, adica 600 EUR,

– sa nu fie mai mare de 20% din impozitul datorat pe profit, adica 500 EUR

Rezulta, deci, ca suma ce poate fi scazuta integral din impozit, ca sponsorizare, este de 500 EUR (deoarece ea satisface simultan ambele conditii!) si, in acest caz, firma va plati un impozit in valoare de 2.000 EUR (in loc de 2.500 EUR)

Observatii: O firma are dreptul sa acorde sponsorizari si peste limitele mentionate mai sus, dar pentru suma ce depaseste limita indicata pentru fiecare exemplu in parte, se plateste impozit pe profit!

Reclame