Hai să ne distrăm! Tabăra dedicată copiilor îndrăzneți să-și descopere aptitudinile prin distracție!


Vacanța educativă Kristopher, ediția de iarnă este programată în perioada 4-10 februarie 2017, la Hotel Grand Hotel Perla Ciucașului, la 12 kilometri distanță de Brașov. Beneficiul copiilor cât și al părinților sunt rezultatele activităților ce le vor da ocazia  descoperirii de sine prin activități ce le stimulează capacitățile emoționale, fizice și cele de cooperare pe abilități. Atelierele de cunoaștere și descoperire de sine sunt doar câteva activități ce vor avea loc în tabăra dedicată dezvoltării inteligenței emoționale, iar pârtia de ski și săniuș aproape de cazare, sunt importante pentru ediția de iarnă.

Vacanțele Educative Kristopher se desfășoară sub egida programelor adoptate de Asociația Desenăm Viitorul Tău!

Participanții vor avea posibilitatea să aibă acces la consiliere și îndrumare permanentă din partea mentorilor specializați în gifted education, activități interactive ce le stimulează capacitățile intelectuale și spiritul de aventură, într-un mediu aproape deosebit. De toate aceste condiții speciale create pentru copil și părinte au ca finalitate recomandări specializate din partea mentorilor cu privire la orientarea vocațională și direcționarea abilităților. De ce? Ne place domeniul, ne plac copiii, facem cu drag ceea ce facem. Lucrul cu copiii presupune dăruire și rabdare și noi le avem!

Taberele sunt o bună ocazie să învățăm în cadrul naturii printr-un program gândit ca o imersiune într-o altă lume în care să ne bucurăm de iarnă, de natură și de tehnici de învățare de ultimă oră. Este știut faptul că cei mici învață de 5 ori mai repede decât adulții asa ca în 6 zile se văd rezultate.

Dacă nu reușești să ajungi și vrei să te programezi în altă tabără, o poți face direct, contactându-ne la scoaladeexcelenta@gmail.com

La sfârșitul fiecarei zile uploadăm fotografiile din ziua respectivă pe contul privat al participanților de Facebook Comunitatea Kristopher. Părinții pot suna oricând trainerii sau organizatorii pentru păreri, sfaturi, etc.

Dă mai departe! https://kristoflajos.wordpress.com/2016/07/31/tabara-in-familie/

Află ce spun participanții despre experiențele lor de la taberele anterioare!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s