Copiii dotați spiritual. Cum îi descoperi?


Sunt copiii născuți după generația de aur, următorii ce vor da naștere copiilor noului Pământ. Adevărul este că micuții noștri au daruri intuitive și spirituale! Este un fel cu totul nou de inteligență care permite copiilor să înțeleagă și lucruri de procese diferite,  grădiniță, la școală, cu colegii și acasă.

Pentru părinți poate  părea confuz. Dar, odată ce au înțeles ce să caute, daruri intuitive și spirituale nu sunt greu de identificat. Cel puțin la prima vedere. În timp ce aceste abilități pot „ascunse” în mod diferit la copii. Iată câteva trăsături:

 • Este copilul dumneavoastră extrem de sensibil sau talentat?
 • Este imaginativ, creativ, sau un „creier drept” gânditor?
 • Copilul dumneavoastră simte”atmosfera” de oameni și situații, chiar necunoscuți?
 • Este  afectată de mulțimi sau locuri zgomotoase?
 • Spune că a fost la un loc înainte, chiar dacă știi că nu a fost?
 • Are un partener de joacă imaginar, sau spune că aude voci?
 • Are o cunoaștere profundă a strămoșilor, iar tu nu ești sigur cum?
 • Copilul dumneavoastră spune că vede fantome?
 • Are ea experiență zgomote, flash-uri de lumină, sau alte evenimente inexplicabile?
 • Este copilul tău profund atras de animale?
 •  Pune mâinile pe oameni pentru a ajuta sau să le vindece?
 • Copilul tau a se vedea aure?
 • Își aduce aminte despre visele pe care le-a avut noaptea și le descrie în culori vii?

Dacă ați răspuns afirmativ la câteva dintre aceste întrebări, este probabil că micuțul tău are daruri psihice sau spirituale în curs de dezvoltare.

Care sunt cele zece abilități psihice?

Iată o prezentare generală a ceea ce eu numesc „abilitățile de bază.

 1. Clarsimțul este arta sentimentelor psihice. Practic, un copil se simte totul. El preia energia dintr-o mulțime, la magazin alimentar, într-o sală de clasă agitată. Clarsimțul poate avea , de asemenea , capacitatea de a ține un obiect în mâna lși să despre istoria sa ( psihometrie)
 2. 2Clarauzul este arta de a auzului psihice. În cazul în care copilul dumneavoastră este clarauditor, el va auzi lucruri. El poate auzi prin ghizi spirituali, îngeri, sau alte entități; aceasta poate lua forma unui tovarăș de joacă imaginar. El poate asculta muzică.
 3. Clarvederea este arta de a vedea stările sufletești. În cazul în care copilul dumneavoastră este clarvăzător, el va fi capabil să vadă cu ușurință ceea ce el s-ar putea numi „imagini în cap”, sau „filme în mintea lui.
 4. Medium este abilitatea de a comunica cu cei care au murit. În cazul în care copilul dumneavoastră este un mediu, el va avea nevoie de sprijin poate fi dificil, atunci când sunt contactate de spirite din alte domenii.
 5. Comunicatori de canale este arta de a primi printr -o altă entitate. Este un dar dificil prin care micuții pot vorbi prin oameni, prin frățiori, iar asta se întâmplă deseori la gemeni sau tripleți. Acești micuți pot fi canalizați prin artă, muzică sau scris.
 6. Vederea la distanță este abilitatea de a vedea lucrurile care sunt departe, ca și cum ai fost acolo în persoană. Copiii care sunt buni la acest lucru poate avea o carieră de lucru pentru agentii de detectivi!
 7. Dedublare . E un talent rar. Acești copii pot deveni video-proiectori în procesul de somn lent, și au capabilitatea de a vedea dincolo de lumea noastră reală. Copiii care proiectează  astral sunt capabili să se mute conștiința lor în diferite locuri, în timp ce corpurile lor sunt în stare de odihnă. Dedublarea poate fi, de asemenea, legată de de călătorie în timp inclusiv de regresie de viață din trecut.
 8. Vindecare energetică este abilitatea de a folosi energia pentru a vindeca prin mâini sau la distanță. În cazul în care copilul dumneavoastră este un vindecător de energie, el poate găsi exact zona care doare fără să vă  spună. De asemenea, el va putea fi capabil de a sesiza boala in organism, ca un intuitiv medical.
 9. Avansarea spirituală este darul profund de cunoaștere spirituală. Acești copii știu totul despre univers, de la vârste fragede.
 10. Alte abilități. În cazul în care nu se pot determina abilitățile copilului din categoriile de mai sus, te rog să înveți că micuții noștri evoluează dincolo de abilitățile care le-am avut în trecut, și că noile aptitudini native se dezvoltă!
Reclame