Reportajul despre tânărul genial obține peste 20.000 de vizualizări! 60.000 de cititori într-un an!


Alexandru Pârgaru s-a făcut remarcat încă de când era copil. Posesor al unei personalități foarte puternice și maturizat în gândire înainte de vreme, denumit „copilul minune” al muzicii populare românești, a impresionat interlocutorii de la primele schimburi de replici.

E căutat de oameni de toate felurile, de la părinți până la manageri de companii, căci spune el, vindecă  prin lumină, însuși, fiind un om de lumină, lucrează cu lumină, iar prin el vorbește Dumnezeu. Alexandru Pârgaru, supranumit copilul de diamant a sosit la București pentru a-și prezenta lucrările, într-un timp scurt de câteva zile a fost prins de solicitări din partea oamenilor care i-au cerut ajutorul.  

Al doilea articol vizualizat de cititori obține peste 6000 de vizualizări și peste 300 de distribuiri în rețelele de socializare. Cititorii sunt interesați de problema copiilor din zilele noastre, consumatori ai unor factori record de stres: alimentar, educațional și familial.

Fie că sunt ei la grădiniță, școală, liceu, activitățile,  responsabilitățile familiale,  bombardamentul constant de imagini și emoții , sunt surse provenite nu doar din mass-media ci și din mediul social.  Din experiența de educator și specialist gifted, am adunat câteva exemple pozitive care ar putea să vă fie de folos

slide1

 

Reclame