Ești grafician talentat? Hai să facem o treabă bună pentru copiii


 

Vrei să schimbi lumea? Eu am început deja! Am o școală de excelență care-mi poartă numele, organizez tabere de mediu, excursii tematice, ateliere de dezvoltare personală. Când te gândești că fac atâtea lucruri ai senzația că stau pe un munte de bani. Greșit! Tot profitul îl donez acțiunilor caritabile, împlinesc dorințele copiilor instituționalizați. Am oferit în 10 ani sute de burse. Îți spun pentru că astăzi stau într-o cameră, într-un cămin studențesc unde încălzesc mâncarea la microunde, după ore lucrate seară de seară, după drumuri bătute la parteneri și potențiali sponsori și multe rânduri scrise de proiecte și programe.

Ai văzut cele mai tari reclame de Crăciun sau ocazii speciale pentru oferte promoționale? Eu nu vând absolut nimic, sunt producătorul ideilor geniale ce ar putea schimba viețile unor copii care nu pot vota, care nu au posibilitatea să se exprime, iar eu pot să îți spun cam ce face un copil talentat. Sau despre viața unui copil din orfelinat.

 

Am contactat zeci de companii care m-au refuzat. Nu le-am cerut bani, le-am oferit gratuit idei geniale de campanii. N-au timp, au resurse minime, personal puțin, iar acum se pregătesc ghiciți pentru ce… pentru campaniile de sărbători. Am picat destul de prost în perioada asta.

 

Despre ce e vorba?

 

O campanie educațională și de fundraising pentru înființarea unei agenții de … visători. Campania durează două luni de zile, timp în care vom avea mai multe competiții, ieșiri, întâlniri cu personalități și un eveniment ce va fi înscris în Cartea Recordurilor.

 

Dacă ești companie, freelancer, te invit să ne vedem, să stabilim prioritățile. Îți promit că tot ceea ce ține de idei le vom înregistra la toate concursurile de branding și campanii de marketing social. Sunt convins că prin implicarea ta vei reuși să-ți dublezi investiția.

 

Lajos Kristof

0756.355.047

Reclame

2 comentarii

 1. Irina Sfarlea spune:

  Buna, nu sunt companie si nici chiar freelancer.
  Am lucrat aprox 12 ani ca grafician pe calc, apoi cariera m-a dus pe alte drumuri, dar in ultimii ani fac lucrari grafice de mana si/sau computerizate, de obicei gratuit, pentru prieteni/cunostinte, sau pentru mine,pur și simplu pentru ca imi face placere.

  Al doilea aspect care m-a determinat sa ma opresc la postarea ta este ca de ceva vreme imi doresc sa ma implic in voluntariate pentru copii.

  Singura problema este timpul, insa poate totuși pot ajuta cu ceva.

  Multumesc,

  Irina

  PS nu imi sunt f clare cerintele si ce urmeaza sa se faca

  1. Bună seara, Irina!

   Îți mulțumesc din suflet pentru răspuns! Putem stabili o întâlnire să discutăm exact pe planul pe care aș dori să-l urmez? Mulțumesc din suflet! Aici ai datele mele de contact: lajos.kristof@gmail.com sau 0756.355.047

Comentariile sunt închise