Vacanța educativă Kristopher: Nu există copii fără motivație și talent


De ce-ar veni copilul în Vacanța Educativă Kristopher? În primul rând, e cea mai importantă contribuție din viața copilului tău. Se crează relații frumoase între ei, fiind îndrumați de mentori pasionați din toate domeniile și asta nu e nici măcar un motiv atât de esențial. Acolo sunt oameni dispuși să-ți ofere experiența de viață, cea profesională, a descoperirii pasiunii copilului tău și va fi mereu alături de tine să te cunoască, să te îndrume acolo unde nici măcar nu te gândeai că vei primi un ajutor vreodată?

 

Tabăra Educativă- tabăra de toamnă ți-a pregătit atelire interactive după modelul internațional gifted. Sunt invitați să participe toți cu vârste între 4 și 12 ani. Tabăra va avea loc în peioada 30 octombrie – 4 noiembrie 2016, la Sărata Monteoru, jud. Buzău.

Formularul de Înscriere:

https://www. kristoflajos.wordpress.com/

Se asigură:

– transport în funcție de numărul de copii ( nu intră în costul taberei)

– 4 mese/zi – cu meniu diversificat

– cazare la Pensiunea Casa cu Tei ( casacutei.ro) jud. Buzău

– consiliere individuală pe copil/familie

– recomandări utile pentru școală și pentru orientare școlară/vocațională/aptitudinală

– mentorat individual în cadrul taberei

Cost copil: 1,450 lei/copil, a doua 10% reducere

Cost părinte: 1,350/părinte, a doua 10% reducere

Beneficii: reducere 15% pentru participanții din taberele anterioare

Cursuri:

– dezvoltare emoțională și dramă experimentală

-biologie – experiment și aplicații practice în natură

-ateliere de artă și meșteșug

– creativitate personală

– cursuri de formare în gifted – pentru părinți/însoțitori și cadre didactice

– evaluare gifted internațional pentru toți copiii

– cursuri de Yoga Kids și Mindfulness

Pentru detalii: 0756.355.047

Email: scoaladeexcelenta@gmail.com

Noi nu lucrăm cu extratereștrii. Pentru noi, fiecare copil e o sărbătoare

Ceea ce ne diferențiază de celelalte tabere e diversitatea socială și culturală. Am avut în taberele noastre americani, italieni, francezi, unguri, talentați și netalentați. Căci pentru noi fiecare copil e o sărbătoare. Nu există copil gifted. De ce? Fiindcă toți se nasc cu un potențial nemăsurabil, dar ce poți tu să faci ca părinte e să-l încurajezi. Și-n cea mai mare parte a timpului e să-i oferi spațiul de calitate: să te joci, să-l încurajezi. Chiar dacă nu ai timp, mai târziu, în educație cea mai mare investiție pe care o vei returna sub forma unor credite neplătite este motivul pentru care ai ignorat atâția ani talentul copilului tău! De ce? Fiindcă un talent neexprimat este mai demotivant decât  un talent inexistent.  Pentru că știi că este acolo, dar nu faci nimic cu el. Oferă copilului tău posibilitatea să-și urmeze visul, să-și descopere talentul! Dă-i voie să-și urmeze vocația. E singura cale către o viață mai fericită. Pentru tine și familia ta!

Ce face Tabăra Kristopher – de ce-i gifted?

Kristopher se traduce în mai multe sensuri spirituale. În primul rând vine de la purtător de credință, pentru că astfel de concepte care se nasc cu principii dezvoltă programe puternice. Sunt cel mai tânăr expert în educația excelenței, recomandat de părinți, profesori și specialiști recunoscuți de instituții de prestigiu la nivel internațional și național. Brandul nostru pe care l-am construit ani de-a rândul a fost și va rămâne bucuria copiilor de a participa la activitățile noastre, rezultatele echipei, căci fără ea nu poți exista. Din cauza asta am pornit să străbatem calea frumosului astfel încât să ajungem la porțile Raiului. Suntem oameni pasionați de educație, biologie, film, teatru, arte marțiale și avem potențialul creativ pentru a veni în sprijinul fiecărui copil. Educația diferențiată înseamnă să cunoști fiecare copil în parte, să-i cunoști istoricul, să-l ajuți să zboare singur, să-și descopere forța și stima de sine, să aibă curajul exprimării de sine, să-și cultive creativitatea. Să fie el. Dacă reușești să ajungi, e important să te gândești la o decizie, nu mai târziu de 1 octombrie, căci și noi organizatorii avem multe detalii de pus la punct. Dacă ai întrebări, te rog nu ezita să ne cauți în fiecare zi la 0756.355.047. Îți mulțumesc că exiști pentru noi!

Echipa Kristopher Gifted School și Lajos Kristopher

 

Reclame