Lupt ca un nebun, căci așa sunt privit, pentru a schimba lumea, măcar un pic!


Dă mai departe dacă tu ești cel care poate schimba lumea! “Toate sistemele de învățământ din lume au aceeași ierarhie a materiilor. Toate, nu contează unde mergi, deși ai crede că diferă. Primele sunt matematica și limbile, apoi disciplinele umaniste, iar la coadă sunt artele, peste tot pe Pământ. Și aproape în orice sistem e o ierarhie în cadrul artelor: arta și muzica au de regulă un statut mai important decât teatrul și dansul. Nu există niciun sistem de învățământ unde copiii să învețe zilnic dansul, așa cum învață matematică. De ce? De ce nu? Cred că e important; și matematica e importantă, dar și dansul. Copiii dansează mereu dacă au voie. Toți dansăm. Toți avem un corp, nu? Mi-a scăpat mie ceva? Adevărul e că pe măsură ce cresc, îi educăm progresiv de la talie în sus. Apoi ne concentrăm pe cap. Mai ales pe o parte.” – Sir Ken Robinson

Școala de Excelență Kristopher- este primul centru din România, dedicat descoperirii și înălțării talentelor! E un spațiu educațional în care toți copiii  și părinții vor descoperi conceptul de  Kristopher, unde vor  aplica experiența pozitivă de viață  din care vor învăța și trăi, prin evoluția lor  personală.

Conceptul Kristopher este darul imaginației umane

La noi, toți copiii sunt creatori, sensibili, plini de energie și dornici să descopere cât mai multe informații despre ei și lumea înconjurătoare. Va fi genul de program recomandat tuturor copiilor, unde ei isi vor gasi preocuparile pline de profunzime, unde se vor distra descoperind și învățând să se distreze.  În primul rând tuturor copiilor care simt că au ceva de făcut în viață și pentru România, dar mai ales pentru domeniile în care simt că pot face o schimbare. Vrem să încurajăm copiii să își urmeze idolii și să creem un spațiu armonios de creație, schimbul de experiență dintre mentor și discipol. Unii își vor dori să ajungă precum Steve Jobs, Bill Gate, Mozart. Nu le interzicem, dar nici nu îi vom influența. Le vom arăta direcția potrivită și sinceră potrivit potențialelor lor.

 

Ce facem? Când tu poți ajuta și noi vom putea ajuta!

 

Visul meu e să descopăr cât mai multe talente și să le ofer posibilitatea copiilor să și le înalțe. Cu atât mai mult, îmi doresc să construiesc o lume mai bună, mai sinceră, bazată pe respect și parteneriat creativ copil-părinte-mentor. Pentru mine, fiecare copil e o sărbătoare. E greu până ce părintele își dă seama cam ce face tânărul ăsta pentru copilul lui. E simplu, dar în spatele muncii sunt eforturile echipei cărora le datorez mulțumiri, pentru încredere și disponibilitate. Dacă nu v-ați făcut planuri pentru vacanțe, vă așteptăm să aplicați pentru taberele Kristopher ce vor avea loc la Buzău ( vacanța din octombrie-noiembrie), vacanța de iarnă și de vară. Dacă vreți să participați la programele noastre, sediul este deschis în fiecare zi între orele 11 și 17,30 aflat la adresa Academiei nr. 2.  Dacă ai reușit să-ți faci un buget în care să investești în educația copilului tău, pentru anul școlar 2016-207, ai posibilitatea să ne soliciți o ofertă educațională. Vreau să știi că investiția ta va merge pe educația copilului tău, pe deoparte, iar pe cealaltă parte, vor merge pe susținerea programelor pentru identificarea și dezvoltarea talentelor la copiii dotați din centrele de plasament. Dar înainte să faci acest pas, vreau să te gândești dacă acest loc educațional te va ajuta!

 

“Când visăm singuri este doar un vis, dar când mai mulţi visează împreună este începutul unei noi realităţi.” Friedensreich Hundertwasser

 

  • Vișinel care a avut încredere în visul meu. E omul simplu care știe cum să te transforme într-un lider. De fapt, de la el înveți că lumea e fără griji și că nimic din ceea ce faci dacă nu e pasiune nu e miracol.
  • Elena care a stat mereu în spatele meu și mi-a pus întotdeauna motorul unei mașini puternice de a merge mai departe
  • Iulia – eu n-am văzut un astfel de om atât de motivat să facă ceva pentru educație, nu doar că e un părinte, ci e mai mult decât un mentor creator.
  • Vlad – un tânăr care te inspiră, plin de entuziasm, creativitate, muzicalitate, e profesorul gifted care știe cum să atragă copilul într-o activitate ce presupune multă atenție, bună dispoziție
  • Catrinel – când spui doar numele ei e cunoscut în lumea dansului, mai nou cochetăm împreună la detaliile proiectului de spectacol pentru Tabăra Urbană Kristopher, e un om plin de optimism și te aleargă într-o lume mai  senină, blândă ( așa e ea) în care oamenii au voie să viseze, să danseze, să creeze propria lor lume de învingători
  • Despre mine: e mai greu, am un grup de copii minunați pe care-i mentorez fie în grup, fie individual și le ofer din experiența mea de-o viață, îi inspir, le ofer cele mai bune modele pe care le pot urma, fie la școală, grădiniță sau în familie. Lucrez cu părinți, cadre didactice, adolescenți, adulți. Organizez tabere și programe educaționale.

 

Reclame