Tabăra Urbană Kristopher caută copii energici, sensibili și creativi!


 

Sunt copii care nu-și găesc locul la școală pentru că sunt prea energici, unii sunt timizi, alții probabil sunt peste media colegilor din clasă. Școala de Excelență Kristopher e un program ce oferă copiilor un mediu de încredere, găsindu-le posibilitatea să-și dezvolte propria personalitate, unde este încurajat să-și descopere visul, în limbajul lui: unii sunt poeți, alții scriitori, pictori sau actori. Vrem să le oferim posibilitatea de a-i pune în contact cu cei mai talentați mentori. Să le oferim o săptămână de neuitat, în care amintirile lor să devină nu doar un moment în care ei s-au distrat ci au descoperit prin ei înșiși puterea de a avea încredere în talentele lor.

 

De ce Tabăra Urbană Kristopher?

Știm că ești în concediu, la mare, poate în alte părți. Indiferent în ce colț al lumii te-ai afla, vrem să știm că tu ne-ai descoperit! E o perioadă în care toată lumea e ocupată, strâmtorată de perioade dificile în care știm că nu reușești să ajungi, dar dacă ai încredere în ceea ce facem și în pasiunile noastre ca mentori, vei descoperi o altă lume pe care vrei să o vezi! Fiindcă oamenii cu pasiune pot schimba lumea!  Jocurile, antrenamentele mentale, fizice și spirituale sunt doar câteva aspecte din rețeta bucătăriei noastre! Scopul nostru e să punem în lumină toate talentele ascunse în umbră, să le înălțăm! În fiecare zi ( între orele 9 și 17) vom pune accent pe descoperirea de sine, verbalizarea emoțiilor corporale și spirituale, dezvoltarea și identificarea unui limbaj propriu cu care se identifică copilul astfel încât să-i permită o comunicare mai eficientă cu sinele și cei din jur, să capete încredere în sine, să-și valorizeze potențialul la maxim. Ne vom antrena zi de zi, ne vom juca de fiecare dată, vom învăța să ascultăm, să ne ascultăm, să vorbim, să înțelegem, să descoperim, să devenim proprii creatori. La sfârșitul programului, copiii vor avea posibilitatea să comunice deschis cu publicul format din părinți, rude, frați, surori, bunici. Spectacolul psihodramatic va ajuta audiența să se descopere, să găsească calea de a ajunge la inima fiecărui copil, să înțeleagă că dincolo de mesajele noastre există un capital uriaș al comunicării pozitive, să deschidă orizoturi de colaborare și cooperare permanentă pe calea emoționalității pozitive și să transmită prin acel improvizații scene din viața lor reală.

Cum se desfășoară programul de zi cu zi?

Participanții vor veni la sediul de pe Strada Academiei nr. 2, iar acolo vor avea activitățile de dimineață, iar la prânz vor servi  masa, activitățile conform programului detaliat pe ore ( ce va fi transmis părinților înscriși înainte cu două zile). Programul va lua sfârșit la ora 17, când părinții pot veni după copilași, la adresa de pe Str. Academiei nr. 2. Ca punct de reper este Policlinica Academiei de la Universitate.

Pentru detalii, te rog să ne contactezi la adresa de email:scoaladeexcelenta@gmail.com, iar în cel mai scurt timp, unul dintre mentorii programului îți va răspunde la eventualele întrebări organizatorice.

Contribuția de participare este de 680 de lei/participant, al doilea beneficiază de reducere de 10 la sută.

Mai sunt 7 locuri libere!

Înscrie-te până la data de 16 august, completând formularul: https://kristoflajos.wordpress.com/2016/07/31/tabara-urbana-kristopher-22-27-08-bucuresti/

! Nu se fac reduceri, dat fiind faptul că programul a fost conceput cu costuri care depășesc suma pe participant. Adică, am făcut reducere suficient de substanțială astfel încât să oferim acces tuturor copiilor.

Veți continua acest proiect?

Da, începând din 12 septembrie, iar dacă ești interesat, poți să-ți rezervi un loc pentru cursurile de dramă experimentală, muzică și improvizație scenică, coregrafie experimentală. Programele se vor desfășura de luni până vineri, între orele 16 și 19.

 

 

 

Reclame