Nu trebuie decât să ai un bagaj cu haine de schimb, cizme, busolă, chitară, tobe și multă energie! 

Dacă ești părintele unui copil plin de energie și vrei “să scapi” de el o săptămână, trimite-l în vacanța educațională Kristopher! Mentorii specializați în gifted education vin cu programele de mediu, experimente în natură, dramă experimentală, artă în natură și multe surprize. Ne vom distra, iar în fiecare seară vom privi stelele, vom arunca ochii acolo unde visele își găsesc amprente în mintea noastră pentru tot restul vieții. Distracțiile, focul de tabără, cățăratul pe copacii pădurii de tei, piscina care vine dintr-un lac sărat. Iubitorii de energie la maxim vor avea ocazia să găsească în vacanța educațională jocuri interactive, jocuri de strategie în natură și mult antrenament pe muzică ambientală. Unii vor dori pe pași de woogie boogie, alții în ritm de vals al fluturilor, rock, șamd. Dacă te pot ajuta, mă poți apela la 0756.355.047 sau la adresa de email: lajos.kristof@gmail.com

Unde și când, ce se întâmplă acolo?

Pensiunea Casa cu Tei este situată chiar lângă pădure, adevărată terapie pentru minte, trup și suflet, în perioada 17-22 iulie 2016.

Fiecare program are o pauză de fructe ( nu acceptăm hrană nesănătoasă!!!), iar preparatele sunt pe nevoile fiecărei familii, atât pentru vegetarieni cât și pentru vegani. Consumatorii de carne nu vor fi neglijați… noi acceptăm diversitatea alimentară. Deci, gusturile nu se discută, căci bucătarii de-acolo vor pune iubire, în alimente, preparate și mai ales în servirea lor… Doritorii pot cere detalii privind programul pe ore, iar inscrierea se face cu dovada avansului de 500 de lei/participant. Contribuția pe copil: 1350 lei, iar parintele: 1250 de lei.

Pentru confirmarea inscrierii și rezervarea locurilor avem rugămintea să achitați un avans al contribuției,  în valoare de 500 de lei/participant.

Puteți trimite confirmarea plății la adresa de email: scoaladeexcelenta@gmail.com

Date pentru efectuarea plății

Asociatia Desenam Viitorul Tau

Cont IBAN: RO49INGB0000999903725993

Bank Name: ING BANK

Name of bank branch: ING Office Balcescu

SWIFT CODE: INGBROBU

Bank adress: Bd. Nicolae Balcescu nr. 22, sector 1, Bucuresti

CUI: 31885786

 

 

De ce organizăm această vacanță?

Vrem să știi că profitul generat de această tabără va fi direcționat programelor educaționale din cadrul Centrului EDFORSO ( edforso.ro). De activități vor beneficia copiii talentați din centrele de plasament. Vrem să le facem o bucurie a cunoașterii prin afecțiune, pentru că ei au fost privați de dragostea maternă, de la naștere, iar unii dintre ei sclipesc: unii dansează, alții pictează, sunt buni matematicieni. Mulțumim pe această cale Dlui Vișinel Bălan, un adevărat militant al drepturilor copiilor și tinerilor, premiat în 2003 cu titlul de Voluntar al Anului. Detalii veți putea găsi pe visinelbalan.ro

 Siguranta maxima

Siguranta copiilor dumneavoastra este pe primul plan.

Regulamentul taberei si toata organizarea este gandita sa ofere copiilor protectie maxima. Pensiunea este izolata, ingradita cu gard. In cadrul regulamentului prima regula este sa nu iasa din curte. Incurajam copiii sa-si lase tabletele si telefoanele acasa! Avem o experienta de 15 de tabere organizate, mai mult de 800 de participanti.

Dedicare si pasiune

Ne place domeniul, ne plac copiii, facem cu drag ceea ce facem. Suntem echipa formata din parinti, specialisti care lucreaza in gradinita si scoala, programe de dezvoltare emotionala.

Lucrul cu copiii presupune daruire si rabdare si noi le avem 🙂

Sa recunoastem un lucru care ne diferentiaza de alti formatori: suntem copii!

  Combinam utilul cu placutul

Multe studii arata ca in perioada vacantei copiii se relaxeaza mental si asta ii  afecteaza pe termen lung. Taberele noastre includ 2 ore de training dimineata si cel putin o ora de aplicatii seara. Antrenam copiii in ceea ce priveste invatarea alternativa in gifted education si ii pregatim pentru motivatia scolara, rezolvarea creativa de probleme. La sfarsitul programului, copiii pot evada în lectură la biblioteca pensiunii, iar cei mici vor beneficia de un spațiu special de joacăJ adulții pot pofti o baie sărată în piscina din incinta pensiunii.

Suntem singurii din tara cu tabere de mediu si dezvoltare emotionala

Taberele sunt o buna ocazie sa invatam in cadrul naturii printr-un program gandit ca o imersiune intr-o alta lume in care sa ne bucuram de vara, de natura si de tehnici de invatare de ultima ora. Este stiut faptul ca cei mici invata de 5 ori mai repede decat adultii asa ca in 6 zile se vad rezultate.

 Activitati interactive si educationale

In cadrul taberelor organizam activitati dinamice menite sa le creasca stima de sine si sa-i ajute in a-si atinge mai usor scopurile. Exemplu: – sedinte foto personalizate, filme educative, aplicatii, ateliere artistice, jocuri educative, training-uri, gimnastica de dimineata, de seara.

Personalizare

In cadrul taberelor impartim copiii pe grupe de cate maxim 10, fiecare grupa antrenandu-se cu un trainer dedicat care poate acorda atentie fiecarui copil.

Astfel avem 4 traineri si 2 asistenti in fiecare tabara ( in functie de numarul de participanti):)

Feedback in timp real

La sfarsitul fiecarei zile uploadam fotografiile din ziua respectiva pe contul de Facebook Școala de excelență Kristopher. Parintii ( sau parintii parintilorJ) pot suna oricand trainerii sau organizatorii pentru pareri, sfaturi, etc. La inceputul fiecarei zile copiii ies in fata celorlalti si spun cum a fost ziua trecuta, ce le-a placut, cum au dormit si daca vor sa schimbe ceva

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

Reclame