Am lansat înscrierile pentru tabăra gifted, dedicată copiilor și părinților!


 

Vara este chiar dupa colt si, odata cu ea, incepem sa ne gandim la metode de petrecere a concediului, respectiv a vacantei. In acest scop, Tabara Gifted  ii invita pe copii si parinti la „distractie prin invatare”.

Organizata in perioada 17-22 iulie, la Buzau, tabara propune un program atat pentru dezvoltarea fizica a celor mici, cat si pentru cea emotionala si sociala. De asemenea, parintii care doresc sa participe, vor avea parte de o serie de ateliere de parenting.

Astfel, cei mici se vor putea bucura de activitati sportive (precum inot in piscine sarata din natura), artistice (modelaj, pictura si origami) si de imbogatire a cunostintelor, in functie de ritmul de invatare al fiecarui copil.

Termen limita de inscriere: 12 mai, orele 14

Vor fi lectii interactive, desfasurate intr-un mediu de „scoala fara clase”, pe teme precum: „Maiestrie sportiva”, „Tehnologie de mediu”, „Drama experimentala”, „Musical interactiva in natura”, „Stiintele complexitatii” si „Stiintele cunoasterii”. Aceste programe  au scopul de a dezvolta potentialul creativ si intelectual al copiilor si de a le stimula curiozitatea si dorinta de a cunoaste.

La randul lor, parintii vor cunoaste  nevoile varstelor psihologice, cum sa transforme invatarea intr-un antrenament prin descoperire si cunoastere, despre  motivatie si succes scolar, performanta sociala, psihodrama. Le vor fi prezentate tehnici de comunicare cu micutii lor si vor fi derulate exercitii si simulari pentru insusirea informatiilor.

In serile taberei se vor incinge focuri de tabara, se vor organiza competitii sportive si momente surpriza pregatite de mentorii programului. De asemenea, participantii se vor distra la petrecerea de sfarsit de tabara, iar fiecare seara va fi surprinsa de surprize ( karaoke, cursuri de alimentative sanatoasa).

Printre mentorii taberei  se numara Lajos Kristof, specialist in gifted education, Visinel Balan, actor specializat in antrenarea si dezvoltarea personalitatii prin arta a copiilor superior dotati,  Iulia Filip, componenta a Lotului Olimpic, medaliata cu aur si argint la scrima, Mihaela Catichi, coach si antrenor parental, samd.

In urma taberei, fiecare parinte va primi un raport cu observatii si recomandari psiho-aptitudinale pentru copilul sau. Locurile sunt limitate: 20 pentru copii si 20 pentru parinti. Inscrierile se pot face la adresa de email: scoaladeexcelenta@gmail.com. Pentru detalii si relatii: 0756.355.047

 

Reclame