Ești lider în comunitatea ta? Vino la Școala de Excelență KRISTOPHER să susții un atelier!


 

Dacă ești mamă și cauți educație de înaltă calitate pentru copilul tău, Școala de Excelență KRISTOPHER ( Kristopher Gifted School) te consideră participantul ideal care să promoveze valorile sănătoase ale sistemului modern de predare, care va susține comunitatea de părinți din București și întreaga țară, vei participa la conferințe alături de cei mai renumiți mentori din educație. Vei primi oficial Titlul de Ambasador Onorific.

 

Ce trebuie să faci!

Doar gândește-te. Scrie-ți povestea! Ajută-ne să dăm mai departe cea mai emoționantă experiență din viața ta, ca mamă-lider în comunitatea ta. În povestea ta trebuie să mai conțină un suport de curs pentru invitați. Vei susține un atelier, noi spunem un fel de parenting. Vrem să fii inspirația părinților care participă la cursurile Kristopher Gifted School.  Trimite-ne într-un draft de o pagină ( minim 1500 de semne) la adresa de email: scoaladeexcelenta@gmail.com

Nu vei urca pe scenă, vei fi alături de un grup de părinți! Gândește-te că în față ai un public dornic  să te audă și să înțeleagă de ce  o altfel de educație pentru generațiile actuale de copii, de ce oare avem nevoie de un centru pentru descoperirea și dezvoltarea talentului și inteligenței ar putea fi visul tău?Te poți  vedea acolo în comunitatea noastră?  Este cumva visul tău să inspiri un grup de părinți în căutare de grădinițe și școli mai bune?

Dacă este adevărat, atunci pregateste-ti structura atelierului. Fii inspirația celor din jur, și scrie în câteva rânduri despre obiectivele tale! Fii original! Este șansa ta, să spui tot ce crezi că înseamnă  pentru tine, un adevarăt talent, a bucuriei, a descoperirii de sine,  un centru care să te stimuleze și să te conducă spre cunoașterea întregului tău potențialul.

Nu ne dorim neapărat un vis, dar credem că sufletul omului are nevoie mai mult de ideal decât real, în real existăm, dar în ideal trăim ( Victor Hugo).

Până pe 15 martie, orele 14.00 vom primi propunerile, iar pe 20 martie vom anunța câștigătorii. Copiii părinților vor avea parte de o surpriză!

 

Despre Școala de Excelență KRISTOPHER

 

Școala de Excelență asigură servicii și programe diferențiate pentru copil și părinte ( ateliere, testare gifted, școala părinților) și  își propune să devină lider în educație cu scopul de a transforma programele școlare și de grădiniță într-o sărbătoare, în care fiecare copil câștigă respect pentru talentele și personalitatea. Motivația acestui proiect cu experiență internațională ne ajută să înțelegem că dincolo de un program bine făcut înseamnă un proiect de lungă durată care ne ajută să descoperim și să înțelegem că talentul unui copil nu înseamnă doar cultivare ci o posibilitate de a-l pune în contact cu un mediu educațional flexibil în care acesta poate învăța să facă alegeri, descoperindu-și sinele. Copii care trebuie înțeleși și luați în seamă ca să poată construi o lume în care cele mai valoroase principii sunt demnitatea umană și respectul pentru celălalt. Conceptul pe care ne face unici în filosofia educațională  înseamnă  generozitate și respect. Respect pentru greșelile copiilor, respect pentru timpul lor, respect pentru fricile și fragilitățile lor. Respect pentru ei – „prinții sentimentului, poeți și gânditori”. Ne adresăm părinților care sunt în căutare de programe care să le asigure un parteneriat creativ și pragmatic care să le asigure posibilitatea unei colaborări pe termen lung, urmărind obiectivele mari în care ne propunem să pregătim copilul pentru viitor.

 

Reclame