Școala de Excelență descoperă profilul individualizat al fiecărui copil printr-un program distractiv.


 

Vrem să vă stârnim interesul pentru înscrierea voastră la prima ediție a Școlii de Excelență, ediția de iarnă 2016!

Copiii voștri vor avea ocazia să cunoască un altfel de mediu educațional, cu abordare internațională aplicată cu succes în peste 70 de locații din țări precum Marea Britanie, Japonia, Malta, Turcia, Qatar, Oman, UAE, Pakistan șamd. Mentorii pasionați, specializați în artă dramatică, dans contemporan, dezvoltare emoțională și alte domenii-surpriză, v-au pregătit un program distractiv, inteligent și atractiv.

De ce să te înscrii? • Activități interactive pentru dezvoltarea emoțională; • Testare și evaluare psihoaptitudinală; • Interacțiune cu copii de aceeași vârstă; • Raport psihoaptitudinal cu descrierea aptitudinilor native, a abilităților înnăscute și recomandări pentru părinți; • Copilul va avea posibilitatea să-și antreneze capacitățile mentale cu jocuri inedite puse la dispoziția grădiniței; • Fotografii și material video cu activitățile copilului – în format CD (nu este inclus în preț); • Meniu cu patru mese/zi (dintre care gustare cu fructe) – inclus în preț; • Supraveghere din partea personalului angajat – echipă tânără de educatori specializați.

Cât costă? Suma la care ne-am gândit că îți va oferi posibilitatea să răspunzi cu DA programului nostru este de 580 lei / persoană – cu toate facilitățile. În acest sens te putem ajuta să gândim împreună, pentru familia ta, un pachet convenabil cu reduceri substanțiale pentru frațiori, recomandări, șamd. Pentru persoanele harnice care înscriu alte patru persoane ne-am gândit să oferim acest pachet educațional cu titlu gratuit.

Unde? American Lycetuff – Grădiniță și Afterschool, Str. Subcetate nr. 118, Sector 1, București Putem asigura transport copiilor înscriși, în limita posibilităților și regiunilor apropiate de școală, pentru un preț adițional de 80 lei / persoană.

Cum mă înscriu? Dacă ești doritor, te rog să ne trimiți un email la americanlycetuff@yahoo.com, care să conțină datele tale de contact și să menționeze vârsta copilului.

Noi îți vom trimite în schimb programul detaliat și fișa de încriere, pe care te vom ruga să o completezi și să ne-o transmiți, odată cu plata unui avans de 200 lei, prin virament bancar la contul prevăzut în document.

Dacă ai întrebări, te rugăm să nu eziți să ni le adresezi, fie că este vorba de organizarea administrativă sau cea educațională.

Date de contact Lajos Kristof – 0756.355.047 / americanlycetuff@yahoo.com

 

Reclame