Caut o grădiniță pe sufletul meu (I)


Dragi părinți, am creat o comunitate dedicată vouă pentru a crea cea mai bună rețea de grădinițe din România. Vă invit să vă alăturați la acest grup unde veți găsi informații prețioase despre grădinițe, oameni, specialiști care vă vor oferi cele informații prețioase despre grădinița pe care o căutați!
Nu am copii, dar cresc mereu în ochii și sufletul lor și simt că sunt parte a responsabilității lor. Ca mentor, om care le-a promis cândva că vor găsi „copii” ca mine.

Mă veți întreba dacă am crescut vreun copil până acum! Nu! Dar au crescut, aripile lor s-au înălțat iar acum ei mă cresc prin valoarea lor.

Sunt câțiva copii care caută o grădiniță altfel! Nu vor oameni care să le impună ci să-i atragă. Nu vor zâmbete false, căci ei sunt copiii de astăzi sunt excelenți cititori de caractere. Au un al șaselea simț, abilitate extraordinară a personalității gifted sensitiv, sensibili pentru adevăr și frumos.

Caut o grădiniță unde să nu aud de miss și mister. Copiii din zilele noastre au un scanner pe care noi nu îl deținem – al oamenilor care le sunt, cu adevărat, alături sau ai celor care doar își forțează prezența sub titluri artificiale ca ”mama/tata/profesor/miss/mister/.

Caut o grădiniță transparentă în furnizarea corectă a serviciilor educaționale și extra, acolo unde oamenii lucrează cu sufletul, unde copiii nu stau mai mult de 10 minute pe scaun, unde copiii nu sunt forțați să mozolească plastilină de-un leu și să facă omuleți și alte cele fără fundament educațional, complex.

Vreau o grădiniță în care educatoarele să le stimuleze nu doar supraexcitabilitățile senzoriale, motorii și fizice. Caut o grădiniță care să le cultive capacitățile mentale, să le ofere poduri de gândire complexă, oferindu-le posibilitatea să facă salturi cognitive.

Caut o grădiniță gifted, nu din cărți, acolo unde asincronia copilului îi e recunoscută, unde raportul dintre vârstă mentală versus cea cronologică să aibă esență și să îi respecte valoarea, căci ei sunt gifted.

Înscrie-te la grupul nostru de inițiativă

 

Slide1

Reclame