Generația copiilor gifted. Copilul tău e extrasenzorial?


Copilul tău e special?

Dragă părinte, am trecut pe lângă câteva locuri speciale, case cu oameni dăruiți, părinți speciali care și-au luat într-un fel sau altul inima-n dinți și au decis să-și crească copilul în diferite moduri în care să îi permită evoluția sa spirituală.

Sunt copii care vorbesc cu natura, sunt atrași de lucruri neobișnuite, vorbesc despre îngeri, au prieteni imaginari.

Studiile româneşti au semnalat posibilitatea conversiunii potenţialului bioenergetic execendentar în suport energetic pentru comunicaţii telepatice şi detecţii extrasenzoriale. Totodată, s-a relevat existenţa unor detalii fizice particulare la copiii un un înalt potenţial extrasenzorial, înclusiv în zonele din spatele genunchilor, menţionate de cercetătorii americani de la departamentul de psihiatrie al Universităţii Cornell din New York.

– Au stabilit trei recorduri mondiale în domeniul comunicaţiei telepatice, cu un nivel de eficienţă la recepţie telepatică de 96%, 98% şi 100%. (La telepaţii adulţi, nivelul de eficienţă era de maximum 37%);

– Au localizat extrasenzorial, cu o precizie de plus/minus 10 milimetri, vestigii arheologice existente în profunzimea solului şi alte neomogenităţi ale subsolului. O parte dintre copiii extrasenzitivi au dezvoltat totodată vederea prin medii solide netransparente şi au descris formele şi impresiunile ceramicii existente în subsol;

– Au demonstrat că este posibilă detectarea extrasenzorială a unor urme remanențe invizibile ale unor obiecte, ce au fost puse timp de 5 – 6 secunde pe suprafeţe plane. („Fantomele” obiectelor s-au menţinut zile în şir, fiind detectabile pe căi extrasenzoriale.)

S-a observat totodată că în urma antrenamentelor extrasenzoriale, copiii se dezvoltau mai armonios din punct de vedere fizic, iar notele pe care le luau la şcoală creşteau proporţional cu durata de timp alocată antrenamentelor.

Așteptăm povestea ta!

Aici https://www.facebook.com/giftedworldschoolchristopherallanseewithheart

sau la adresa de email: lajos.kristof@gmail.com

Reclame