Te aşteptăm la cel de-al treilea Modul de Dramă Experimentală şi Dezvoltare Personală


În perioada 20 şi 21 decembrie, între orele 14 şi 17 vă aşteptăm la cel de-al treilea modul de dramă exprimentală şi dezvoltare personală, alături de echipa talentată de copii cu vârste cuprinse între 6 şi 9 ani: Ela, Maria, Sandra şi Ferenc.  La sfârşitul lunii martie, grupul de dramă experimentală va prezenta în exclusivitate un spectacol cu totul deosebit.
Diferenţa dintre teatru şi dramă experimentală. Reguli create de regizor vs reguli create de copii în armonie cu personalitatea unică!

Pe copii ii ajuta sa se redescopere, sa se formeze conform cu propriile trasaturi definitorii, sa isi descopere pasiunile, talentele si sa comunice cu propria sensibilitate. In prima luna a cursului se vor face exercitii de improvizatie creativa si expresivitate emotionala prin intermediul carora participantul se va descoperi pe sine, si se va explica modul de lucru asupra unui rol psihodramatic. Se vor explica si aplica mijloacele prin care un o situatie sau intamplare din viata lor poate deveni vie si asumata pentru intruparea unui personaj realist pe scena.

Toate exercitiile de improvizatie, miscare si vorbire scenica precum si analiza si asumarea textului psiho-dramatic sunt astfel construite si structurate incat cursantul sa inteleaga care sunt regulile de baza si mijloacele tehnice prin care un om poate deveni un personaj realist si credibil pe scena sau pur si simplu cand trebuie sa actioneze in fata unei audiente.

„Talentul este ce ni s-a făcut în secret şi pe care noi îl revelăm fără să ştim.” Împreună cu echipa de copii am descoperit că expresia feţei trădează cu uşurinţă starea interioară a minţii sau conţinutul acesteia. Un sfânt ce emană valuri spirituale de pace, armonie şi echilibru, trimite de fapt în lume gânduri de pace şi armonie. Acestea călătoresc mai repede decât lumina în toate direcţiile, pătrunzând în minţile altor oameni şi producându-le, prin fenomenul subtil al rezonanţei, gânduri similare de armonie şi pace. Mulţumiri tuturor participanţilor! Vă aşteptăm săptămâna viitoare la următoarea călătorie a căilor necunoscute ale sufletului! Cu drag, Lajos Kristof, specialist internaţional în gifted education.
Pentru detalii: lajos.kristof@gmail.com, sau la numarul de telefon: 0756.355.047
sfarsit de saptamana
Reclame