O aventura din care merita sa faci parte! Vino alaturi de echipa de drama experimentala!


Dezvoltarea personalitatii prin drama experimentala foloseste tehnicile sale internationale specifice in domeniul gifted international si are un rol fundamental in dezvoltarea personalitatii umane.

Pe copii ii ajuta sa se redescopere, sa se formeze conform cu propriile trasaturi definitorii, sa isi descopere pasiunile, talentele si sa comunice cu propria sensibilitate

In prima luna a cursului se vor face exercitii de improvizatie creativa si expresivitate emotionala prin intermediul carora participantul se va descoperi pe sine, si se va explica modul de lucru asupra unui rol psihodramatic. Se vor explica si aplica mijloacele prin care un o situatie sau intamplare din viata lor poate deveni vie si asumata pentru intruparea unui personaj realist pe scena.

Toate exercitiile de improvizatie, miscare si vorbire scenica precum si analiza si asumarea textului psiho-dramatic sunt astfel construite si structurate incat cursantul sa inteleaga care sunt regulile de baza si mijloacele tehnice prin care un om poate deveni un personaj realist si credibil pe scena sau pur si simplu cand trebuie sa actioneze in fata unei audiente.

Pentru detalii: lajos.kristof@gmail.com, 0756.355.047Slide1

Reclame