Tabara de descoperire si inaltare a talentelor: Gifted World School, 3-7 noiembrie, Babadag, judetul Tulcea


La cererea mai multor parinti si copii, Lajos Kristof, fondatorul si initiatorul primei scoli dedicate inaltarii talentului, program unic dedicat tuturor copiilor, va sustine o serie de ateliere de dezvoltare a personalitatii si cursuri de creativitate.

Copiii si parintii se pot bucura in cele cinci zile din vacanta intersemestriala (3-7 noiembrie) de o sansa unica si valoroasa: vor petrece timpul alaturi de o echipa coordonata de Lajos Kristof, specialist International Gifted Education, fondatorul Gifted World School – Romania.

Acestia vor putea participa la atelierele de drama experimentala, dezvoltare personala, activitati creative si recreative, iar fiecare seara, intre orele 18 si 19, este dedicata parintilor care vor sa invete cum sa descopere talentul copiilor lor. Pot participa copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani. Pentru prescolari, este necesar un minimum de inscrieri pentru formarea unei noi grupe.

Scopul programului de “Invatare prin experienta si distractie” este sa ii invete cum sa-si gestioneze emotiile, sa descopere tehnici si instrumente inedite de comunicare intuitiva, senzoriala si empatica cu cei din jur pentru a-i ajuta sa-si inteleaga mai bine talentele si sa le foloseasca pozitiv. In paralel, parintii vor beneficia de consiliere si informare permanenta, in cadrul cursurilor de parenting.

Parintii vor intelege prin cursurile interactive de psihanaliza si autocunoastere de ce copiii au nevoia de a trai afectiv pentru ca sensibilitatea lor emotionala sa nu devina o transformare a razvratirii emotionale; cand functioneaza pedepsele si daca ajuta la cresterea lor armonioasa si de ce trebuie sa fie schimbate anumite mentalitati care duc spre o dezvoltare limitata, in defavoarea uneia ce pune pe primul loc personalitatea unica a fiecarui copil.

La sfarsit, copiii se vor bucura de un eveniment dedicat lor – Seara Talentelor – si vor fi rasplatiti cu diplome de participare, iar parintii vor beneficia in perioada taberei de consiliere si indrumare familiala.

Pentru inscrieri:

Email: contact@giftedworld.ro

Telefon: 0784 126 260.afis tabara Babadag

Reclame