VEZI Video: Înscrie-te în prima grupă de dramă şi coregrafie experimentală!


Recomandăm tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani care pot demonstra motivaţie puternică pentru a învăţa şi experimenta noţiuni de psihologie aplicată în viaţa socială, părinţilor care îşi doresc copii care caută programe care să le cultive stima de sine, potenţialul intelectual şi atitudinal.

Există şi mişcarea emoţională. InterpreţiMario dramai se mişcă într-un spaţiu paralel celui al scenografiei, reprezentat de emoţiile şi sentimentele descrise de autori. De aceea chiar şi tăcerile, pauzele, momentele suspendate, sunt mişcare, deoarece, în spatele lor, este posibil să citim gândul care le susţine şi le umple de sens adevărat.

În acel moment de pauză muzicală, dirijorii le impun instrumentiştilor să ia o pauză mai lungă decât de obicei; actul de a-şi lua mâinile de pe clape pe care îl experimentează pianiştii pentru scurt timp, dar de mai multe ori în timpul spectacolului; tăcerea neaşteptată în timpul monologului unui actor; actul de a sta pe poante în timpul unui relevè pe care dansatorii îl interpretează întinzându-şi mâinile către cer. Toate acestea sunt „mişcări” scenice impuse, oricum, de stilul personal al celor care interpretează.

Orar: sâmbătă şi duminică, între orele 14 şi 18

La sfârşitul cursurilor, copiii vor avea posibilitatea să îşi afirme talentul în dramă în decembrie, într-o locaţie în care vor putea fi apreciaţi de profesionişti recunoscuţi în domeniul artelor, psihodramei, psihologiei aplicate.

Pentru înscrieri: contact@giftedworld.ro sau la nr de telefon 0756.355.047

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s