Campania: Dă mai departe! Sunt invitaţi: şcoli, asociaţii de părinţi, companii!


Timp de un an de zile, sute de copii din toată ţara vor aduce bucurie în toate casele, acolo unde simt că pot da o mână de ajutor. Vorbim despre copii care vor da mai departe experienţele lor pozitive. Vor da din timpul, inima şi lumina lor sufletească. Celor care au nevoie de ajutor. Vom împlini dorinţe, redescoperi bunul simt si talentul adevarat al Romaniei, locuri si lucruri frumoase in noi si in afara noastra… reinventăm spatii, reciclam idei, spunem poveşti si facem demonstratii de atitudine sau exerciţii de sensibilitate.

Ce este campania Dă mai departe?

Un mini brand de campanii, story-uri şi evenimente not quite as usual.  Redescoperim bunul simt si talentul adevarat al Romaniei, locuri si lucruri frumoase in noi si in afara noastra… reinventam spatii, reciclam idei, spunem povesti si facem demonstratii de atitudine sau exercitii de sensibilitate.

 

Sunt invitati sa participe  jurnalisti, actori, elevi, studenti, organisme private in domeniul educatiei si drepturilor copiilor, domeniul sanatatii. Campania s-a nascut din dorinta puternica de dedicare cauzei combaterii saraciei si a prejudecatilor sociale, a condiţiei tuturor copiilor pe carora sarbatorile n-au ajuns la ei in casa, si nici la TV,   indiferent de rasă, religie, cultura sau apartenenta culturala,  adresandu-se celor ce au vocatia daruirii: parte din lumina lor, a celor ce gasesc in sine puterea de a se solidariza cu cei care pot aduce bine societatii. Pentru ca lucrurile bune se intampla atunci cand lumea isi va deschide  inima si vor lasa  din a lor lumina sa se reverse  si asupra altora, ceea ce  va returna implicit bogatie in viata fiecarui copil.

Cum te poţi implica?

Scriindu-ne la adresa de email: contact@giftedworld.ro, sau ne suni la 0756.355.047.

Pe data de 18 octombrie, orele  ne întâlnim la sediul de pe Dr. Staikovici nr. 4 a, lângă Eroilor.

Prezentarea planului de acţiune

Reclame