Scoala de exceleta pentru descoperirea talentelor si planificarea educatiei de excelenta


IRSCA Gifted Education lanseaza in premiera programul pentru descoperirea talentelor si a inteligentelor multiple. Parintii pot opta la inscrierea copiilor lor de la varsta de 4 ani. Programul de identificare a abilitatilor, programat in perioada 9-10 martie,  consta in testarea aptitudinala si intelectuala a fiecarui copil, si o sesiune de dezvoltare personala si motivationala pentru incurajarea stimei de sine scolare, iar parintii vor fi incurajati sa indrumati sa urmeze un program specializat dupa un plan individualizat de educatie diferentiata realizat de specialistii IRSCA Gifted Education

Scopul principal al interventiei este: screeningul initial, in vederea identificarii precoce a domeniilor de interes, abilitatilor superioare si talentelor la copiii participanti.
Se foloseste predominant interviul structurat pe baza aspectelor specifice stadiilor de dezvoltare si chestionarele de interes care vizeaza domeniile de pasiuni, gradul de dezvoltare din punct de vedere al achizitiilor cognitive si atitudinale, toate raportate la standarde de dezvoltare specifice varstei dar si teste proiective ce au in prim plan comportamentele direct observabile pana la conflictele si traumele infantile, oferind o imagine complexa a dinamicii intregului sistem psihic. Probele aplicate aduc un plus de informatie numeroaselor observatii directe privind comportamentul copiilor . Se urmareste de aseemnea angajarea in sarcina, reactia la esec, valoarea stimei de sine, alti factori de personalitate.

Toate materialele, fisele sau protocoalele sunt luate spre studiu. Va asiguram cu acest prilej de confidentialitatea si seriozitatea cu care folosim tot ceea ce copiii demonstreaza sau exprima.
Parintii vor primi la finalul screeningului o fisa ce cuprinde profilul psihoaptitudinal al copilului, cu recomandarile de rigoare.
Pentru cei ce doresc explicitarea si detalierea concluziilor si mai ales consultanta si consiliere in ceea ce priveste profilul psihocomportamental al copilului, dar si eventuale alte aspecte ce tin de zona parenting-ului, aplicat la caracteristicile propriei familii, aceasta se poate face daca optati pentru intalniri individualizate, in afara programului mentionat.

Cand? 9-10 martie 2013
Unde? Despre locatie vor afla doar participantii inscrisi la program
Cum se realizeaza inscrierea? Printr-un formular de inscriere solicitat la adresa de email:scoaladeexcelenta@gmail.co m
Beneficii: Copiii si parintii vor deveni membrii de excelenta si vor beneficia gratuit de evenimentele culturale si artistice dedicate acestora, iar parintii avea posibilitatea sa intre intr-un program de monitorizare si consiliere din partea expertilor Departamentului de Programe si Consiliere Copii Supradotati
Costuri: Taxa de inscriere este de 450 de lei, iar plata se face in termen de 24 de ore de la depunerea fisei de inscriere, completata electronic

Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email: lajos.kristof@gmail.com sau la numarul de telefon: 0756-355-047.

Persoana de contact:
Lajos Kristof
Director Departament Programe si Consiliere Copii Supradotati

Reclame