Premieră în România: Gala Națională a Copiilor Supradotați


Jurnaliștii, artiștii și reprezentații de marcă ai comunității de artă și știință de prestigiu sunt invitați, luni, 25 februarie, orele 18,00, la sala Dalles din București să cunoască adevăratele povești emoționante ale copiilor străluciți din România în cadrul unui eveniment de prestigiu aflat la prima ediție, Gala Națională a Copiilor Supradotați. Alături de dumneavoastră vom avea bucuria să îi vedem alături de acești copii pe cunoscuta actriță Maia Morgestern, Iustin Capră, unul dintre cei mai valoroși inventatori ai timpului și reprezentanți ai Ligii Studenților Români din Străinătate. Cu această ocazie, IRSCA Gifted Education își manifestă bucuria și căldura emoționantă față de primii OAMENI care au răspuns pozitiv chemării noastre, domnului Tabără Ionel Marian, administratorul unei firme de construcții și domnului Tarhon Romeo, directorul Ziarului Națiunea, publicație care și-a asumat în exclusivitate titlul de organizator al acestei maniestări de mare anvergură.

Asociația IRSCA Gifted Education lansează un apel sincer la companiile care pot ajuta la împlinirea unui vis a celor mai străluciți copii din România. Gala Naționala a Copiilor Supradotați programată în perioada 25 februarie 2013, orele 18,00 la sala Dalles din București adună cele mai impresionante și emoționante povești de viață ale copiilor supradotați din România. Aceștia au fost descoperiți de-a lungul timpului de experți specializați în educația copiilor supradotați. Unii dintre ei au reprezentat România la diverse competiții internaționale și naționale, alții și-au dedicat timpul și copilăria în aprofundarea unor studii de excepție cum ar fi muzica, pictura, fotografia și științe. Veți cunoaște alături de premianți poveștile triste ale unor copii supradotați și talentați proveniți din casele de copii, crescuți fără părinți, alții care nu au avut șansa să participe la evenimente de cercetare internațională, copii proveniți din familii modeste dar care au arătat ca în România, inteligența, creativitatea și performanța guvernează principiile sănătoase ale unei societăți.

 

IRSCA Gifted Education își  propune să stimuleze și să promoveze învățământul și  cercetarea românească și  originală, să atragă în această activitate tineri dotați cu înclinație  spre cercetare, leadership, antreprenoriat și arte și să contribuie la prestigiul acestor activități pe plan național și internațional. „Să promovam și să sprijinim dezvoltarea persoanelor cu har și talent din toate domeniile: știință, artă, management, leadership și să formăm resurse umane capabile să rezolve problemele de mare complexitate ale vremurilor noastre.”

 

Dorința noastră este de a împlini dorințele copiilor care nu au șansa de a-și dezvolta talentele și potențialele la nivel maximal.   Cu ocazia Galei Naționale a copiilor supradotați vrem să implicăm oamenii de lângă noi cu putere materială și autoritățile locale să devină partenerii noștrii de încredere. Vrem să strângem picăturile oamenilor frumoși și buni să le oferim în dar de lumina bucuriei și a cunoașterii copiilor cu potențial din România.

Suntem mulți cei ce dorim ca astfel de evenimente să se produca mai des. Acești copii ce nu se bucură pe deplin o educație de performanță, atenția și dragostea celor mai apropiați semeni pot fi bucurați și încântați atât de mult.

 

 

Pentru detalii eveniment, parteneriate, sponsorizări, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: lajos.kristof@gmail.com, sau la numărul de telefon: 0756.355.047

 

 

Manager Event:

Lajos Kristof

Director Programe și Consilere Copii Supradotați

 

 

 

 

Reclame

Un comentariu

  1. georges craioveanu spune:

    Felicitari pentru intiativa! Este bine ca se mai petrec si astfel de lucruri. Dl Capra este un mare roman si o prezenta din care avem de invatat de fiecare data. Pacat ca nu este adus mai des sa vobeasca romanilor. O corectie: directorul ziarului Natiunea este Cezar Mihalache.
    GC

Comentariile sunt închise