Vestea Naşterii Domnului adusă de spiriduşii Grădiniţei Gifted Internaţional


O atmosferă plină de culori, globuri şi obrăjori senini ale îngeraşilor de la Grădiniţa Gifted Internaţional sclipea în splendoarea bucuriei Naşterii Domnului. Aşezaţi pe scenă alături de educatoarele lor, îmbrăcaţi în straie populare româneşti au transformat întreg spectacol într-o adevărată feerie.

O mica gustare dupa spectacol
O mica gustare dupa spectacol
Cu mari emotii zambetul lui David straluceste
Cu mari emotii zambetul lui David straluceste
Cea mai frumoasa echipa de spiridusi ai Romaniei de la Gradinita Gifted International au vestit Nasterea Domnului Iisus Hristos
Cea mai frumoasa echipa de spiridusi ai Romaniei de la Gradinita Gifted International au vestit Nasterea Domnului Iisus Hristos

„Ăla… Moş Crăciun, de lângă noi e de la grădiniţa Gifted,” constată cu mirare unul dintre prichindeii urcaţi pe scenă, aproape de Moş Crăciun. Răspunsul a venit destul de repede, articulat cu resemnarea aşteptării a momentului mult aşteptat: cadourile de Crăciun. Aproape că întreaga sală încălzită de emoţiile părinţilor, şi de aplauzele auditoriului, un glas mărunt deschide întreg eveniment, alături de asistenta lui, Mălina. „Ne-am dorit în primul rând să promovăm în rândul copiilor de la Grădiniţa Gifted Internaţional diversitatea culturală internaţională a obieceiurilor tradiţionale pe care românii de pretutindeni le pregătesc în ajunul Crăciunului şi în mod special în cea mai frumoasă seară a Naşterii Mântuitorului Iisus Hristos. Conceptul se datorează faptului că instituţia noastră dovedeşte în prestigiul ei o recunoaştere internaţională în educaţia excelenţei. Mulţumesc pe această cale copiilor pentru eforturile deosebite antrenate în realizarea acestei serbări speciale şi părinţilor care au fost alături de noi, cei care au întreţinut buna dispoziţie a protagoniştilor de pe scenă,” transmite Elena Grecu, manager general Grădiniţa Gifted Internaţional – Educaţie pentru excelenţă.

Încă din timpul prezentării discursului a  micuţilor prezentatori tensiunea creştea şi, mai ales, copiii nu puteau să-şi mai stăpânească emoţiile. Totul era pregătit, cadourile erau acolo, aduse de Moşul cu o ceva timp înainte. După ce s-au aliniat în faţă, copiii au început timid să cânte Moş Crăciun cu plete dalbe, dar cântarea lor devenea din ce în ce mai îndrăzneaţă, după ce au văzut de aproape cadourile din jurul bradului. După câteva poezii şi colinde Moşul a apărut, obosit după atâta umblat, dar pregătit pentru întâlnirea cu fiecare copil în parte. Atmosfera frumoasă de Crăciun s-a încheiat când fiecare din cei aproape 30 de copii prezenţi a trecut pe la Moş Crăciun, primind câte un sfat preţios.

Au jucat în rolul de vestitori ai Naşterii Domnului: Robert, Mălina, Ilinca, Yanna, Sânziana, Anastasia,  Mihai, Erik, Ameli, Tomas, Ianis, Mălina, Maryam, David, Mirko, Iulia, Luca, Maria.

Educatoare: prof. Grecu Elena, prof. Lavinia Radu, Alexandra Costache,  prof. Simona Arsene.

Lajos Kristof

Reclame